Szeptemberben „minden eddiginél nagyobb” tömegtüntetést szervez a Jobbik civilszervezetekkel közösen a devizakárosultak érdekében.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Nocsak , nocsak? Mivel ők a cigányok szavazataira nem számíthatnak mást kell megszólítani. A devizások , többek között nagyot csalódtak Orbánban , sok sikert nekik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@miazavalami: Tudod, ha a devizások gondjának megoldásában segít valaki, azzal választást lehet nyerni... de mindenképpen megszilárdítják helyüket a parlamentben.
craven
@űrbán: talán te is cigó vagy? :D
Január
@palika: Úgy gondolom, hogy nem erre várnak a devizások, hisz nem azért vették fel a hitelt, hogy mások fizessék ki helyettük. Csak tisztességes elbánást kérnek uzsorahitel helyett.
csikknorisz
Az miaz, hogy devizakárosultak? Elég hülye kifejezés, még a "hitel" szó sincs benne, pedig az lenne a lényeg.
miazavalami
@Január: Ha pedig a munkanélküliséget is sikerül visszaszorítani akkor bebetonozzák magukat.
kukac50
Ha a Jobbik és a deviza hitelesek és családjaik tüntetnének közösen arra biztosan Brüsszelből is felfigyelnének.Strasbourgban már vizsgálják néhány devizás szerződését.
Kíváncsi leszek más véleményen lesznek e mint a magyar bíróságok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.