Az Atv.hu munkatársa fogta magát és elment a Sólyom Hungarian Airways Légiszolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság székhelyére.

A Sólyom tevékenységi köre igen széles: fő tevékenysége „légi, űrjármű gyártása", de emellett többek közt fémfelület-kezelésben, alapanyag, üzemanyag ügynöki nagykereskedelmében, gép, hajó, repülőgép ügynöki nagykereskedelmében, élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelemben, lábbeli-, bőráru-kiskereskedelemben, taxis személyszállításban, futárpostai tevékenységben, kempingszolgáltatásban és légi személyszállításban is tevékenykedhet.

Az Atv.hu újságírója kiderítette, hogy a kapcsolatot egyelőre egy gmailes címen lehet tartani a céggel, ami nem mutat teljesen egy irányba a grandiózus tervekkel.A Matáv honlapja szerint Nyúzó József János lakik Cegléden, a Bercsényi utca 45-ben. Munkatársuk elment oda, de Nyúzó Józsefet nem találta otthon. Felesége megadta a számát, arra azonban, hogy férje micsoda a cégnél annyit felelt: „ezt majd ő elmeséli". Az asszonyból annyit sikerült kihúzni, hogy amikor a projekt beindul, a cég várhatóan elköltözik Budapestre.

A környékbeliek egyike annyit mondott munkatársunknak: ők tizenhárom éve költöztek ide, és Nyúzóék akkor már itt laktak. Köszönő viszonyban vannak egymással, de Nyúzó gazdasági érdekeltségeiről nem tudott semmit sem mondani.

További izgalmas részletek az ATV.hu cikkében >>>

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Tudtam én, hogy ez a kormány még ehhez is ért. Isten áldja meg a lábuk nyomát is!
Merjünk nagyot álmodni!
csikknorisz
A Maszat szputnyik után elég nagy ugrás lenne űrhajót gyártani. Esetleg olyat tudok elképzelni, amit a kanadai kölykök csináltak, mikor lufival felküldték a legóemberkét, az még nagyjából reális elképzelés lehetne. :)
mátmar
Nem Jó!!! Arra a nagy házra kellene rakétákat szerelni ahol az a sok seggfej harácsol sját zsebre és kilőni őket legalább a Jupiterre, vagy az Orion csillagködbe.
crow0131
Kedves Cikk író! Olyan, hogy MATÁV kb. 7-10 éve nincsen. Akkor a cikkes is ilyen pontos? Kérem erre oda figyelni.
crow0131
@mátmar: csak egy irányba fizetük nekik utat :)
Dr plágium
Basszuskulcs! Ide passzol a közmondás: Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.