Szerinte Hadházy Ákos egy kihullott fidesz-pribék, aki "szánalmasan vergődött" az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Én nem védem sem a Szanyit, sem a Hadházit, de egy másik riportban megismerhettük a sunyi, igazi kiskirály fideszes polgármestert, aki kivezényelte munkaidöben a közmunkásokat egy tüntetésre...Szóval a vizfejü barom 1,6 milliárdos (!) csekket akart Bajnai Úrnak adni...hogy adósitotta el a várost egy év alatt ez a tolvaj banda ???Szóval bent volt a mutyiban a vezetés apraja-nagyja !!!
kkalman
@hallgatag: Hadházy Szekszárdon önkoris képviselő, a csekket pedig Szigetváron akarta az ottani polgi átadni Bajnainak. A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Az MSZP-nél ez a Szanyi lehet a megmondó ember, mint a fityisznél a kiflicsücsök, vagy mint a zselé fejű droid Petike.
sport50
azért van benne valami amit mond szanyi!!!de el kell ismerni nagy bátorság kellett hozzá,hogy kiálljon a nyilvánosság elé.mik folyhattak,folynak a fidesz-kdnp táján amiről nem is tudunk!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.