Októbertől tízszázalékos lakossági áram-, gáz- és távhőárcsökkenésre számít Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal elnöke - írta a Népszabadság.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vakvillám
Na ezektől-a könnyítésektől traselok! A szolgáltatók,ugy megszívatnak minket--mint paraszt a Bervát.
vukkocska
Egyik ismerősöm az Émásznál dolgozik. Azt mondja, még csak nem is a rezsicsökkentés az, ami hanyatt vágja a céget, hanem a csatlakozó rendelkezések, miszerint a vezetékeket a földben kell vezetni, és számos más, ilyen ötlet, ami miatt a beruházásokat visszafogták, csak a javításokra költenek. Aztán jöhetnek a markolók a földmunkákkal, amelyek ezt a vezetéket majd el is vágják.
aremy
mi lett volna ha a béreket emelték volna 10-10%kal mert az segítség lett volna.
esetleg a farkukba harapnának.és ez a csökkentés meg csak vakítás.
ranger47
"Újabb rezsimutyi=újabb áremelések!!Figyeljetek emberek,
sport50
erre "buknak"az emberek,nagyon jól tudják!!!az áfát is csökkentik már 3 éve,de az csak nem akar összejönni!!!akkor lehet megint számítani valami adóemelésre!!romániában most csökkent 24%! ról 9%!!!ra a kenyér áfája!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.