Bajnai Gordon megfutamodott Felcsútról - így kommentálta az Együtt-PM választási szövetség vezetőjének a Fejér megyei településen tett csütörtöki látogatását Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
Gordonnak else kellettvolna menni-e felcsutra! nincs karaktere, nemkellett volna megprobàlni ezeket az embereket meggyozni viki ellen. Ha nem mentvolna oda bolcsebb maradt volna! igy meg kirohogtèk. Az a pàr szavazòk szàma nemhiszem, hogy az lett volna a dontès a szavazàskor.
Csodapók
"...megfutamodott Felcsútról, "elkullogott". Jó érzékkel egy szeméttelep mellett tartott sajtótájékoztatót, utána busszal végigment a településen, a buszról azonban nem mert leszállni és az emberek szemébe nézni – tette hozzá."
Még a fidesz kommunikációjához szokott gyomrom is felfordult ettől.
Kis...kocsisselmeczicsicska!
Mit kellett volna még a sajtótájékoztató után tennie Bajnai Gordonnak?
Beülni a helyi romkocsmába?
Nem pontosan értem ugyan, mire volt ez jó,
de ha kihívja a sorsot maga ellen B.G., lelke rajta.

Lássuk be: a lét határozza meg a tudatot!
Felcsúton Orbán az isten...
Az országban nincs még egy olyan település,
ahol olyan magas lenne az életszínvonal,
alacsony a munkanélküliség...
mariaberta
Ha fidesz nem tart Bajnaitól, miért nem engedték a rendőrök leszállni, ne beszéljenek hülyeségeket, mert nem megfutamodott hazudozzanak csak össze-vissza,

Én eddig csak egy Tiltott Városról tudok, mégpedig Kínában.
Na most már Magyarország is dicsekedhet egy tiltott városról, mert bár kisebb, mint a kínai, de mégis csak a miénk, ha valaki nem tudná melyikről van szó, hát Felcsútról.

De mi lesz akkor, ha elkészül Orbán stadionja, feloldják a tilalmat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.