Ráadásul Hoppál szerint a fesztivál szervezői és résztvevői között a Bajnai-gárda azon tagjai is feltűnnek, akik a Fidesz-székház elleni erőszakos és törvénytelen támadást szervezték és lebonyolították, vagyis Hoppál Péter szerint Bajnai Gordon „lebukott, mert hiába tagadja, hogy bármi köze lett volna az erőszakos akcióhoz” – tette hozzá Hoppál Péter. Hoppál Péter szerint ezzel az is nyilvánvalóvá vált, hogy a 2010-es választási vereségbe beletörődni képtelen magyar balliberális oldal minden lehetőséget megragad, hogy Magyarországot lejárassa. A Fidesz álláspontja szerint egyértelmű, hogy a magyar balliberális oldal áll a Tavares-jelentés mögött, és „erkölcsileg még mélyebbre süllyedt” azzal, hogy ezt egy fesztivállal meg is ünnepli. Hoppál Péter egy múlt heti felmérésre hivatkozva hangsúlyozta: „a magyar emberek zöme mérhetetlenül igazságtalannak tartja ezt a jelentést”.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Hoppál ! Húzz vissza a templomba csörömpölni, talán ahhoz értesz !
joopapa
Hogy van ennek pofája ennyi hazugságot mondani. Miféle erőszak volt a fityesz székháznál? Nem a fityesz járatja le az országot?
szablyafűrész
Fidesz kommunikáció = náci Propaganda Minisztérium !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.