A párt és holdudvara nemcsak tömegtüntetésre készül a devizahitelesek ügyében: bankfiókok elleni látványos utcai akciók is szerepelnek a tervek között, miközben a szatelit civilszervezetek egymással is versenyeznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Szerintem nem a devizások felelőtlenek. A bankok szemérmetlen kizsákmányoló kapzsisága a ludas a hitelesek vesszőfutásában..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Betaloc
@miazavalami: Inkább nem. A véleményem nem változott. Van amiben egyetértünk és van amiben nem. A felesleges tiszteletköröknek nincs értelme.
miazavalami
@Betaloc: Ez nem felesleges tiszteletkör, csak magad sem vetted észre , hogy bizony mégis csak változott a véleményed az első hsz.-hoz képest. :-))
tivoli
@Betaloc: www.origo.hu/itthon/20120203-lazar-janos-es-az-erste-bank-vitaja-riport-hodmezovasarhelyrol.html
Lázár jános hódmezővásárhelyéről van szó, részlet a cikkből:
"A 2006 szeptemberben felvett hitel az első években tényleg jól hozott a városnak: a pénzt megforgatták, és 1,8 milliárd forint haszna lett a városnak az árfolyamnyereségből. 2008-ban azonban jött a válság, és a forint romlása miatt a svájcifrank-alapú adósság 23 milliárd forintra nőtt.

Lázár János december végén nyílt levélben azt kérte az Erste banktól, hogy osztozzanak a várossal az árfolyamveszteségen. Az Erste ettől elzárkózott, azt válaszolták a polgármesternek, csak akkor hajlandóak tárgyalni, ha egyben visszafizetnek tízmilliárd forintnyi tartozást. Lázár közben már a helyieknek írt levélben harcot ígért a bankok ellen, és az is elterjedt, hogy bankváltásra biztatták azokat a közalkalmazottakat, akiknek az Erste banknál volt a számlájuk."

Figyelem, 10 milliárd hitelből 23 milliárd adósság lett, rövid időn belül.
miazavalami
@Betaloc: Nem teszem. Mint mondtam , nem veszed figyelembe az én mondókámat...
Ja és a tiedre sem emlékszel..:-)))
De mindegy. Ezt a témát kiveséztem.
Maradok az első hsz-nál. Ha értetted mit akartam mondani.
kukac50
Az nem gerilla akció,ha a bankoknak az elszámoltatását követelik,az egyoldalú jogtalan kamatemelésekkel szemben.matolcsy azt hitte a végtelenségig dől a pénz a központi bankba.Ha tudta volna mi vár rá nem vállalta volna a bank vezetését.
A devizahitelesektől jogtalanul beszedett kamatok miatt nem jelentettek még be államcsődöt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.