Akár zágrábi vizsgálati fogságban is találhatja magát Hernádi Zsolt Mol-vezér. A horvát ügyészség ugyanis nem adja fel: továbbra is gyanúsítottként akarja meghallgatni a Sanader-ügyben. A horvát EU-csatlakozás után Zágrábnak új aduja van, de a magyar hatóságoknak is van eszközük az átadás megakadályozására. Ha megtagadják a kérést, a kormány kellemetlen helyzetbe kerülhet, és erre rámehet az eddig kiváló magyar-horvát viszony is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Polygoner
Na lássuk, mennyi spiritusz van a magyar benzinerben!:D
coni
Van ok aggodalomra, a horvát, cseh, stb.. ügyészség és bíróság nem úgy működik mint a magyar.
kamazuka
Jó jó értem hogy a céget lefelyezik,de akkor ez az előszobája a Mol államosításának?
mátmar
Azannya! Ezek a horvátok nem úgy táncolnak ahogy Nagy Vezérünk fütyül! Pedig mennyire támogattuk az EU-s belépésüket.A belépést támogató tárgyalásokon nem beszélték meg, hogy a Fideszkatonára kinn nem érvényes a korrupció elleni harc.
bakegya
Na akkor öt hat IFA kiselejtezett bazaltot nekem is megítélnek-csak remélni tudom-a még 2000-ben nyomvonaltévesztés miatt szétbarmolt közhasználatú földutunkra,ahol ma 2013-ban is temetetlen műszaki szintig a 2,5 bár a műlödő főnyomóvezeték.
Az erdő letermelői és a szolgáltató az önkormányzattal egyetemesen-hallgat mint süket disznó a gazban,mert valójában egy vaddisznótanyán keresztül közlekedni vagyunk kénytelenek a törvénytelen hárítók közlekedés veszélyeztetése miatt,5-600 méteren egy vízmosás alján,ami a kárpótlási földrészleteken balatonszepezdi-révfülöpi határon veszélyes valóság-és még csak nem is politikai kérdés.Se víz se tűzvédelem,gáz azonban van,felelős karbantartás híján is!!!
kukac50
Szilvási a MOL vezér utáni nyomozásáért van elítélve???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.