Folytatólagosan, jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a kaposvári ügyészség egy nő ellen - közölte a sonline.hu Somogy megyei híroldal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Valaki nyitva hagyta azt a fránya kiskaput...
szaboria1
Minket is meglopott egy postásnő még a 90-es években a férjem utólagosan ki küldött nyugdíját lopta el. A posta akkor nem térítette meg a 2 havi nyugdíját, mert nekünk kellett volna írás szakértőt felkérni, akkor is nagyon magas volta díja, ami több lett volna mint a két havi nyugdíja. A postásnőt elbocsátották, mert kiderült rózsaszínű csekkes pénzeket is elsikkasztott.
szaboria1
Mi is akkor tértünk át a bankon keresztül érkező nyugdíjra.
Mobil123
@szaboria1: Hehe! A '87-ben bukott meg Nálunk a postásnő, és be is zárták!! (hab a tortán az volt, hogy alapszervezeti pártitkár volt!!:- D ) Egybként hasonlóan járt el ő is mint a cikkben szereplő észlény.
szaboria1
@Mobil123: Emlékszem a betét könyvekkel is manipuláltak. A hivatalban vezetett kartonon szerepelt a kivét a könyvekben nem addig amíg egyszemélyes volt posta vagy az kis otp.k. Volt olyan postás aki ábc füzetbe vezette az ügyfeleket. Akkor volt nagy bajban ha valaki meg akarta szüntetni, de arra is volt taktikája, mert más napra hívta vissza az ügyfelet. Addig át trükközte az egész karton rendszerét.
Mobil123
@szaboria1: Bizony azzal, és úgy ahogy írod!!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.