A kormánypárt az MTI-hez elküldött közleményében Török Zsolt sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az MSZP szóvivője azt mondta, az Orbán-kormány egy totalitárius rendszer kiépítésének útján halad, és ha így folytatja, 2014 után helye lesz a Terror Háza Múzeumban. A Fidesz erre válaszolva úgy fogalmazott, ha az MSZP szóvivője be merne menni a Terror Házába, „akkor saját szemével láthatná, hogy annak a pártnak a jogelődje, amelynek ő maga is szolgálatában áll, hány millió ember életét tette tönkre a kommunista diktatúra alatt”.„Felhívjuk Török Zsolt figyelmét arra, hogy a múlt koalíciója az elmúlt hónapokban is egy időszaki kiállításra való bűncselekményben bukott le, amelyek kísértetiesen emlékeztetnek a kommunista múlt módszereire”-hangsúlyozza a kormánypárt. Kiemelik továbbá, hogy a „maffiabaloldal ma is egy emberként zár össze, bírókat és köztisztviselőket fenyeget, ahogy régen, ahogy azt a Terror Háza kiállítása is bemutatja”.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Te jó ég és ezt a régi MSZMP tagok nyilatkozzák a Fideszbe több a volt MSZMP irányító tagja mint a mostani MSZP tagságnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.