A Szabad Demokraták Szövetsége Országos Tanácsa (OT) másfél hónappal ezelőtti ülésén elfogadta azt a javaslatot, hogy a párt kérje az ügyészségtől önmaga feloszlatását - értesült az atv.hu.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Január: Mindenki benne volt aki ott tesped a T.Házban. A rendszerváltás meg "csak" hatalom elosztás, és vagyon elherdálásáról szólt. A népnek meg kiszúrták a szemét azzal, hogy nyitva a határ azt mindeki mehet ahová akar.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@miazavalami: Értelmezd már amit írtam!!!
miazavalami
@Mobil123: Értelmezem.
De nem mindenki mehet aki akar!
Mobil123
@miazavalami: Ne bonyolítsd!!! Aki akart mehetett (nekünk ez volt a rendszerváltás, tehát kaptuk a "szabadságot!!), mert megnyitották a határt!!! És mehet most is!!
kkalman
Nélkülük is túl sok párt van még ebben az országban. Kb 30 kisebb nagyobb párt, pártszerű szerveződés működik napjainkban. Ezeknek a vezetése, tagjaik mind azon munkálkodnak, hogy előbb-utóbb odaférjenek a húsosfazékhoz, azaz, bejussanak a parlamentbe, hogy a mi kárunkra ők is megtollasodjanak.
Épp ezért a soha viszont nem látásra SZDSZ!
Feraj49
Már korábban kellet volna megszűnjenek! Mondjuk akkor amikor az egészségügyet kezdték tönkre tenni! /sikeresen tönkre is tették/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.