Polt Péter legfőbb ügyész feljelentésként értékelte és a Fővárosi Főügyészséghez továbbította a független Molnár Csaba országgyűlési képviselő írásbeli kérdését, amelyet Az állampolgárok állják a Matolcsy-könyv fordítását címmel intézett hozzá a DK politikusa.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Je, hat ez nem semmi... ! Mi az, hogy "feljelenteskent kezeli?" En aszittem, hogy a feljelentesnek is van egy formaja, amikor valaki konkretan megvadol valakit valamivel,... Ebbol az iromanybol az derul ki, hogy Molnar Csaba KERDEZETT valamit a beadvanyaban, es Polt Peter pedig kiforgatta, illetve a sajat gondolati korehez igazitotta a beadvany szoveget... Bar tenyleg, mi a sz@rert kellett azt a konyvet , plane ilyen k@rva dragan lefordittatni? Hianyzott a polcrol a Lenin Osszes mellol?...:o) (mely mint tudjuk, alapmu, ...:o))
GeoCravker
@Tootsy: Lehet, hogy önfeljelentésként... Majd a kérdező ellen indítanak eljárást.
GeoCravker
A netről különben elég sebtében és elég butuskán szedték le az eredeti interjút...
endresy.blogspot.hu/2013/07/csinovnyikok-csapkodo-cenzuraja.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.