Elkészítette és a kormányzati honlapon közzétette az infokommunikációs szektor 2014-2020-as időszakra vonatkozó fejlesztési stratégiáját a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a tárca augusztus 31-éig várja a dokumentum társadalmi egyeztetése keretében beérkező javaslatokat, észrevételeket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Gyerekek, senki sem szolt meg ezeknek, hogy "Csokolom, ne tessek man itten tervezgetni 2014-2020-ig, mer kozbe lesz egy valasztas is, oszt nem biztos am, hogy a kovetkezo partnak jo lesz ugyanaz a nadrag,...!?"

Mi az edesanyjukat tervezgetnek mostani adofizetoi penzekbol az elkovetkezendo 6 evre???
Es hogy talaltak ki pont a 6 evet, es mondjuk nem negyet - 2014-2018-ig egy ciklust, vagy 2014-2022-ig ket ciklust? Ha mar mindenaron meg akarjak szerezni a vezetest? Ki erti ezt? Ti okosabbak vagytok, adjatok valami epkezlab magyarazatot, lecciiiii,...!>o(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@varrólány: Elolvastad az egész cikket?
varrólány
@miazavalami: ÁÁÁ nem fárasztom már magam késő este : De ha érdemes akkor nekilódulok!
miazavalami
@varrólány: Tényleg fárasztó tud lenni... :-)
csikknorisz
Viktor tud erről? Szóljanak neki is, mert ő leragadt az infokommunikáció = postai levelezés szintjén.
varrólány
@miazavalami: Na beleolvastam, egyszerűbben is leírhatták volna.
Úgy hogy "- fogalmunk nincs mi lesz , még azt sem tudjuk holnap hogy lesz, de sok szép "magyar "szót leírunk, és a véleményeket meg dobjuk a kukába."
miazavalami
@varrólány: Igen , mert magyarország csak akkor lehet eredményes , ha a az ágazat további fejlődését akadályozó tényezőket lebontja. Mi pedig akadályozzuk a kommentjeinkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.