A Fidesz nem fogad el foglalkoztatási tanácsokat a bukott baloldaltól - reagált Selmeczi Gabriella a szocialista Gúr Nándor vasárnapi sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Az MSZP-s országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy a kormány elüldözte a fiatalokat az országból egyebek mellett azzal, hogy nem teremtett nekik munkalehetőséget.

A Fidesz szóvivője reagálásában hangsúlyozta: a szocialisták kormányzása alatt 2002 és 2010 között megduplázódott a munkanélküliek száma. A szakképzést leépítették, az egészségügy területét hatezren hagyták el 2010 előtt.

Mint elmondta: a kormányváltás óta nő a foglalkoztatottság és a fizetések vásárlóereje is. Folytatódik egy 60 százalékos béremelési program az egészségügyben - tette hozzá.

Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy a hiányszakmák ösztönzésére ösztöndíjak működnek, a szakképzést pedig a munkaerőpiac kívánalmainak megfelelően alakították át. A jövőben így sokkal értékesebbek lesznek a diplomák és a szakképzettségek is.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Ez már betegség és megszállottság . A szőke démon még akkór is nemet mond ,ha az ellenfélnek van igaza vagy jó ötlete .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gemüs52
Ez már betegség és megszállottság . A szőke démon még akkór is nemet mond ,ha az ellenfélnek van igaza vagy jó ötlete .
gibgab
A fidesz és a kormány kommunikációja egyaránt rettenetesen stupid és központilag irányított. Selmeczi csak egy "előadóművész". De kétségtelen, valamiféle defektjének-értelmi, erkölcsi, pszichés- kell lennie annak, aki vállalja a tömény hülyeségek és hazugságok előadását a nagy nyilvánosság előtt.
sport50
mindig ugyan az a szöveg!!ők is megbuktak már egyszer!!!amúgy meg senkitől nem fogadnak el tanácsot,csak az van amit a vezér akar!!
bretagne
Borzalmas ez a nő, nem is értem, miért kell a fidesznek???
amaramaistanna
A Fidesznek egy jó elmegyógyásztól kellene elfogadnia tanácsot.Sürgősen! Selmeczi meg elmesélhetné nekünk-hiszen mesélni azt tud-,hogy a nagy megvédjük a nyugdíjakat akcióban,ahol eltűnt 3000 Mrd magánnyugdíjpénztári befizetés,hogyan szorult rá arra,hogy KIFLIT LOPJON!?
Nakimaga
A Fidesz a népnek biztosított kiflit is saját alkalmazottjával kóstoltatja meg,vállalva a mérgezés kockázatát !:)
világlátó
Ami minden féle párbeszéd legfőbb akadálya az a teljességgel elvakúlt gyűlölet szintentartása, táplálása, erősítése. Ebben a fidesz kitermelte saját emberi erőforrását, nem sorolom őket név szerint. Mindazok, akik a szocialista kormányzás alatt bármilyen sérelmet szenvedtek, lelki kielégülést éreznek minden ilyen ledorongoló, visszautasító megjegyzésre, minősítésre. Ök a cöf tömegbázisa is, vagy csak otthonukban dúlnak fúlnak. A szocialisták pedig taktikát kell változtassanak. Nem is értem, miért rugják fe a labdát állandóan, amikor várható hogy azt lecsapják a Selmeczi félék. Megjegyzem őket külön külön is érdemes " átvilágítani "
aremy
@bretagne: van olyan jó arc mint a buta gyuszi és a többi szemét .hogy enne még egy kiflit.
eeyore
némi igazságmagva van:

"Selmeczi: a Fidesz nem fogad el tanácsokat"

(kivéve azét a drága - az ország javára nyilván közpénzből fizetett - Fickensteinét).
vukkocska
Sajnos szelektív a hölgy memóriája. Nem tudom, ki kormányzott 1998 és 2002 között. Amikor őket nem választották újra, az mi volt? Bukta méghozzá csalásmentes bukta, hagyományos választási törvénnyel, nem ezzel az átmosottal.
mariaberta
Ennek a szédült tyúknak fel kellene világosítani aprócska elméjét, hogy ők is a "bukottak még" kategóriájába tartoznak.

Nincs mire felvágni, és örömmel fog eltölteni, ha ismét szaporítani fogják a bukottak listáját.
De azért szeretném tudni, minek köszönheti ez a magyar női "Fernandel" /bocsánat a az elhunyt franciától/ hogy minden fidesz szériában ő a szóvivők szóvivője, igaz, beosztását megtámogatja két hatalmas elme.
mariaberta
@Gemüs52: Ez neked "szőke démon"? Ronda mint a bűn, buta mint a cipőm talpa mert csak azt szajkózza amit előír neki Viktor elnök úr. A fogai meg egy tisztességes ló fogaival vetekszenek.
Tehát mitől is démon? Hát szökének szőke, az esze is annyi, mint amennyi hírlik a szőkékről. /Festett szőkék kivételek/
bretagne
@aremy: Aztán majd jól a torkán akad!
Törölt felhasználó
Ha a rogannal vagy barbie-val mondatnak el valamit az csak a bullshit kategória lehet, vajon ők tudják ezt. Röviden tudatos udvari bolondok , akiket jól megfizetnek vagy jól megfgizetik őket mert hülyék:)?
kata53
@amaramaistanna: A mygánnyugdíjra az egyetelen válasz, hogy lenyúlták és szétosztották maguk között. De azt ne várd, hogy kiflicsücsök ezt be is vallja!
rosalinda57
Sajnos, hogy a Fidesz nem fogadja el a jó tanácsot sem ! Maguktól akarnak egy 60. évében lévő hölgyet villanyszerelő inasnak beiskolázni, aki munkanélküli, de 3 felsőfokú végzettséggel és némi tapasztalattal rendelkezik. Oda, ahová a hölgy pályázatot ad be állás betöltésére sorra nemleges választ kap. Legutóbb ugyanezt a hölgyet lift karbantartói állást ajánlottak fel ! Ugye azért itt nincs valami rendben ? Kár szajkózni Selmeczinek. Csak a könnyű ( de üres ) fejet lehet csak ilyen magasan hordani !!
nemkati
Ha mondhatjuk azt, hogy bukott baloldal, akkor ugyanilyen joggal mondhatjuk, hogy bukott Fidesz. Ők ugyanis 4 választáson buktak meg, míg az MSZP 3-on. Ők 2 ciklust nyertek, az MSZP 3-at. Hát akkor ki a bukott?
magyarbakancs
Ez a hölgy olyan mint egy rossz bakelit lemez amin egy karcolás van és a lejátszó tú nem tud tovább haladni mindig ugyan azt mondogatja.
coni
A jelenlegi rezsim nyilvánvalóan kudarcos unortodox gazdaságpolitikája nem csak a "bukott" ellenzék, de a fejlett uniós országoktól is jelentősen eltér, de még a térégi országok is üstökösként hagynak le bennünket. .
A többször bukott Fidesz kommunikációjában a "bukott" kifejezés nevetséges, főleg, hogy 2002-ben és 2006-ban is csak a közvélemény kutatóknál szerepeltek jól, a választóknál nem. Ugyanígy lesz jövőre is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.