Négy éve ismert, hogy a Kocsis István egykori MVM-vezér felesége állt a 3,5 millió eurós horvátországi szállodabérleti szerződés mögött. A nő most gyanúsítottá vált, az ügyben a nyomozást augusztus 15-ével le is zárhatják. A férj pere április óta tart. Értesüléseink szerint az Magyar Villamos Művek pénzátutalásaival kapcsolatban folytatott hatósági vizsgálat alapján a Nemzeti Nyomozó Iroda meggyanúsította K. Istvánnét, aki minden bizonnyal Kocsis István, az MVM 2005-2008 közötti vezérigazgatójának a felesége. Az információnkat az eljárás törvényességi felügyeletét ellátó Fővárosi Főügyészség szóvivője a hvg.hu megkeresésére nem cáfolta. Bagoly Bettina közölte: az MVM gazdálkodásával kapcsolatos, az alapügytől elkülönített ügyeket érintő nyomozásnak, amelyet hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmény gyanúja miatt folytat a Nemzeti Nyomozó Iroda, jelenleg négy gyanúsítottja van. Hozzátette: az ügy negyedik érintettjét két hete pénzmosás és más bűncselekmény elkövetésének...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha bűnös, bűnhődjön !
De ezek mikor lesznek felelősségre vonva ?
Vagy ezt is szépen a szőnyeg alá söpri a Fidesz mint minden más disznóságát ?

Fűtésre nem futotta, az Azori-szigetekre mégis elutaztak a fideszesek

Az Azori-szigeteken tartották az Európai Régiók Gyűlésének éves közgyűlését, amin tizenkét magyar megyei elnök is részt vett - számolt be a Blikk. A fideszes politikusok annak ellenére utaztak el, hogy a felmerülő költségeket a meghívottak, vagyis főként a nehéz anyagi helyzetben levő megyei önkormányzatok állták, amelyek súlyos adósságait néhány hete vállalta át az állam.

Hogy a bőr hűlne rá az összesre
Hehe
Tudom nem igazán ide tartozik de érdekes, az időpont is ! Pénzmosás !? Mai hír : Férfi kézilabda: az MVM is veszprémi névadó szponzor lesz .
Névadó ! Persze jó magyar szokás szerint, titkolják az éves összeget, de névadóként / MKB-MVM Veszprém / több tízmillió sőt... forintról beszélünk. A NS sportoldalon 90 milliárdos extraprofitot emlegetnek a magyar villamos műveknél...
Tudom nem igazán ide tartozik de érdekes, az időpont is !
kedwes
Volna egy tiszteletteljes kérdésem:
Egy állami cég, mint az MVM milyen felhatalmazásból támogat – szerinte – kulturális rendezvényeket az Állampolgárok befizetéseiből?
Vajon az a pénz, ha inkább az energia árak csökkentésére fordítódnának, nem érne többet a Magyar polgárnak, mint néhány száz, néző belépőjegyét 50%-ban támogatni!
Ha olyan a rendezvény azt, akkor is látogatják, de ha drága az áram sokkal többen éhen halnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.