Így vakációznak a magyar baloldal vezetői: Bajnai Gordon gimnáziumi barátaival a Duna-parton, családjával pedig Görögországban nyaral, a Mesterházy család Alsóörsön pihent a nagymamánál, Schiffer András a Balatonon lazít, Gyurcsányék pedig leginkább kötcsei házukban töltik a vakációt - írja az Index.

Az Index cikke szerint Mesterházy Attila korábban részt vett a bajai halfőző fesztiválon, valamint tervezi, hogy elmegy a Szegedi Szabadtéri Játékokra augusztus 20-a előtt. A családi nyaralás már megvolt, az MSZP elnöke Alsóörsön töltött pár napot a gyerekekkel és feleségével, Szilviával.

„Rövid ideig voltam a Balatonon és még menni fogok, körülbelül tíz napra" - mondta a lapnak Schiffer András, az LMP társelnöke, aki a közéleti szerepléseket tekintve talán a legaktívabb a nyáron a baloldali politikusok közül. Tervezi, hogy esetleg ott lesz a Szigeten, illetve a Szegedi Ifjúsági Napokon is.

„Hagyomány, hogy a középiskolás barátaimmal néhány napot a gemenci Duna-parton töltünk, ezt még miniszterelnökként sem hagytam ki. Idén pláne nem fogom, ez lesz ugyanis a 30 éves jubileumi sátrazásunk" - nyilatkozta Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője az Indexnek.

A volt miniszterelnök az idén Görögországban nyaral családjával augusztus első felében, majd ellátogat a Művészetek Völgye Fesztiválra, a Szigetet viszont ki kell hagynia: „Ha összejön, Kapolcson megnézem és meghallgatom Oszkó Péterék együttesét is, a Szigetre viszont idén sajnos nem jutok ki, mert épp nem leszek itthon: a Quimby-koncertért a páromnak és nekem is nagyon fáj a szívem".

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
De nem is rázzák a rongyot, mint a fideszesek...Azok mennek " olaszba" , " spanyolba"
," franciába " " horvátba "...kiváncsian várom, mikor mennek a " p...ba "???
hallgatag
De nem is rázzák a rongyot, mint a fideszesek...Azok mennek " olaszba" , " spanyolba"
," franciába " " horvátba "...kiváncsian várom, mikor mennek a " p...ba "???
hattorihanna
@hallgatag: Sajnos bármikor is,már az is túl késő...
palika
Ezeket az összes politikusokat elküldeni nyaralni, de soha ne jöjjenek vissza, örökre száműzni ezeket a népnyúzókat!!
kkalman
Nyaraljanak! Saját zsebből teszik, nincs azzal semmi gond. A baj, hogy aki kormányon van, az már közpénzből megy nyaralni, és sokkal messzebbre, sokkal több pénzért.
lenhardtibolya
Mindenki ott nyaraljon, ahol akar, ill. ahová futja a jövedelméből. Azt állítani azonban, hogy pl. az LMP-s Shiffer András is baloldali, szerintem barokkos túlzás. Sajnos a magukat baloldalinak vallók sem igazán baloldaliak, és ez nem attól van, hogy viszonylag szolid helyeken nyaralnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.