Ismeretlen elkövetők filctollal összefirkáltak egy nemrég forgalomba állt vadonatúj Mercedes autóbuszt a 106-os vonalán - írta Facebook oldalán a BKK.

Megrongálták a busz belső kárpitját, az ablakait és a külsejét is. Az új autóbusz biztonsági kamerája felvételt készített az elkövetőkről, akiket az alábbi fotókon láthatnak a rongálásról készült fényképekkel együtt.

Fotó: vadonatúj buszt rongáltak meg Budapesten - íme az elkövetők
Fotó: vadonatúj buszt rongáltak meg Budapesten - íme az elkövetők
Fotó: vadonatúj buszt rongáltak meg Budapesten - íme az elkövetők
Fotó: vadonatúj buszt rongáltak meg Budapesten - íme az elkövetők

Arra kérik az olvasókat, hogy aki felismeri az elkövetőket, az jelezze a rendőrségen.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mocskos trógerok !

Lenyalatnám velük a festéket aztán irány Sopronkőhida
a kőbányába velük napi 1 pohár vizet kapnának !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Halszem
@lbs: Szerintem is a teljes kártalanítás a megoldás!

De nem igazán jó módszer, hogy huzzák-halasztják a dolgot!
- Mihez kellet 'majd három hét, hogy közzé tegyék a fotókat?
- Mikor lesz ebből ítélet?
- Meggondolásra készteti majd a hasonlóan gondolkodó kártékony egyedeket?
nehogymá
@Betaloc: ilyet rántottak már fel itt ott.meg is vannak,csak a táblát kéne cserélni.
coyote3
Azt hiszem az lenne a legkevesebb, hogy a kárt kifizessék. Aztán jöhetne a bünti a sitten ...
világlátó
Az általam nagyra becsűlt Ferge Zsuzsa professzorasszony remélem látja az esetet és olvassa a hozzászólásokat. Sok olvasata van ennek az esetnek. Szerintem az önérvényesítés, a tehetetlenség, a sokak számára a kilátástalanság, a belső feszültségek kiszabadulása,stb. hozza életre ezt a jelenséget,ami nem csak így de a vandál rongálásban is látható. Az érettségi bankettek utáni reggelen, mintha vihar tombolt volna az utcákon, tereken, parkokban.. Rengeteg italos üvegcserép, szétvert szemétgyűjtők, feltépett padok, szemét mindenütt. Ez úgy látszik már csak ilyen marad, megértő, elnéző mosollyal nyugtázva a lakosság részéről.Talán ha egy korrekt kárfelmérés követné ezeket az eseményeket, adókötelezettségeinkhez hozzátéve a helyreállítás költségeit, lehet jobban a magunkénak éreznénk a szétvert, összefirkált dolgainkat.
JAJMÁR
@lbs: 19:02 A te munkatáboroddal az a gond, hogy az ember nem egynemű! Hogy oldanád meg ezt a kérdést? Mert lássuk be, az embernek vannak olyan igényei, amelyek a munka jótékony hatása révén sem szűnnek meg (szerencsére :) ). Külön táborban lennének a nők és a férfiak? Esetleg időnként lenne párválasztó buli?
No de itt van még a szaporodás kérdése is, mert ha a fél országot bezárnád egy táborba, a másik fele meg rájuk vigyázni, mi lenne ezzel a már amúgy is fogyásra ítélt magyar néppel? Mert azt fel sem merem tételezni, hogy csak egy színű embereket zárnál be, feltétlenül nemenként külön választva és a szaporodást megakadályozva. Ugye nem?
Aztán van itt még egyéb gond is ezzel. Összezárnád a graffitis fiatalokat, akik amúgy a mindennapi életben teljesen normálisak, a pedofilokkal, a tolvajokkal, netán gyilkosokkal? Vagy nekik is külön táboruk lenne? Hányféle és hány darab kellene ebből? Akkor még az alkoholistákról és drogosokról nem is beszéltünk.
Látod? Ezrét vannak börtönök, kórházak, elvonók stb...
@Betaloc: Hú, Te már eleve külön zárnád a férfiakat és a nőket, és bizony ez az egyetlen különbség, nálad főbenjáró bűn minden. Te saját magadat is elítélted!
Remélem nem komoly :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.