800 millió forint osztalékot fizetett Mészáros Lőrincnek a saját és a felesége tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Kft. a 2012. évre - írja a Népszabadság a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapján közzétett beszámoló alapján. Ezt az áprilisi taggyűlésen a felcsúti polgármester a feleségével szavazta meg.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
@wolk: A reményhal elpusztult, az új kedvenc a szarok rája.:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wolk
@miazavalami: Ha választhatok akkor nyugodtabb lennék -ha már annyira szeretem a csirke farhátat-a 800 millió átutalása után bevásárolni belőle.
miazavalami
@wolk: Neked annyit nem adnak csirke farhátra! Pontosan tudják mennyibe kerül. Te csak annyit kapsz! Ráadásul nem vagy felcsúti polgármester sem! Mégis milyen jogon kérnél bármilyen pénzt? Emberi jogaid nincsenek , vagy pedig úgy gondolod vannak?
wolk
@miazavalami: Mivel nekem nem adatik meg, hogy egyszerü szakmunkásból egyszerü milliomossá vedeljek át és 800 milliót szakitsak évente (Wicha József is ilyen zseninek született valahol Miskolc környékén és talán ő is gázszerelő volt) mit gondolhatok?

Tudod a demokrácia az ahol mindent szabad amit megengednek. Ezért egy kalap kakaó az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.