Elöljáróban szeretném megkérni Olvasóinkat, hogy visszafogottan írjanak megjegyzéseket ehhez a bejegyzéshez, mert Papcsák Ferencről lesz szó. Papcsák pedig hajlamos az adófizetők pénzét arra költeni, hogy rendőri védelmet kér, mert a kommentek miatt halálos veszélyben érzi magát.

No, de ne félj Ferikém, nem rólad lesz szó, hanem megint az autódról. Nem a régiről, amiről nem átallottad azt mondani, hogy csaknem 14 milliós listaára ellenére nem luxuskocsi. Dehogy, ne ijedj meg, semmi okod félni! Az új autódról fogok írni, tudod, a Merciről, ami 20 millióba kerül. Tudod mit? Ezúttal nem írom le, hogy luxusautó. Jaj, mégis leírtam, bocs, lehet, hogy az elmúttnyócév zavart össze. De most, Ferikém, én már inkább nem is írok a te autódról.

Írok inkább a pápáéról. Tudod, arról a Ferenc nevű argentin papról beszélünk, aki mostanában Róma püspöke. No, ez az idős úr is autón közlekedik, nyilván a lehető legnagyobb kényelemben. Elvégre állam- és egyházfő. Szerintem ez azért kissé magasabb beosztás, mint a zuglói polgármesteré, de ezzel sem foglalkozom, Feri, bár azt hiszem, ezért az állításomért még csak be sem tudnál perelni. Csak azt akartam mondani, hogy vatikáni névrokonodnak talán, ha 4 millióba kerül a kocsija.

A teljes írás az Egyenlítő TV-n >>>

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gugu45
Nos, Budai Gyuluska (Hacsak a Gyulát még nem változtatta meg HORN-ra való tekintettel) Erre kellene rámozdulnod, nem az egymásután "bukfencet" eredményező előző vezetőkre! (vagy el vagy foglalva a dinnyezabálással)???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@entero: Jól írod, ez viszonyítás kérdése. Nem az a gond, hogy ENNEK és bandájának futja ilyen gépre. Nem. A baj az, hogy a dolgozó átlagembert nem hagyják élni. Adó adó hátán, járulék járulék hátán, miközben a legtöbben az Uniós jövedelmek töredékét kapják kézhez. Így már nagyon nem korrekt a történet.
ranger47
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hallgatag
vajon mit irhattam olyant, ami miatt törölték ???
Lehet hogy csalk a véleményemet ???
entero
@gabrella: Te egész életedben ilyen "okos" voltál, vagy ez csak úgy kialakult nálad?
entero
@ranger47: Nocsak, kit ismersz, aki 47 ezerért dolgoztat, és Lexussal jár, ráadásul nyal is? Én nem tudok ilyenről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.