Ítélet született a romagyilkosságok ügyében. Áder János Székely Lászlót jelölte az alapvető jogok biztosának. A Magyar Nemzeti Bank teljes egészében visszafizette az IMF felé fennálló hitelét. Megszólalt a Sanoma is a médiamogul-ügyben, és sorra dőltek meg a melegrekordok. Molnár Csaba pedig elárulta, még mindig kevesen kötik össze Gyurcsány személyével a DK-t. Az mno.hu heti összefoglalója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Sajnos ez a cikk olyan sokfelé kalandoz, hogy alig találtam rá Gyurcsányék "nagy akciójára" ami nem egyéb, mint plakátokon hirdetni, miszerint Gyurcsány és a DK ugyanaz. Ez - szerintem - nem valami nagy akció! Az pedig végképp nem világos, hogy miért kevertek bele a cikkbe minden egyebet, még a Tímár utcában történt robbanást is. Remélem, ehhez nincs köze Gyurcsánynak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.