2013 tavaszához képest nyárra némileg csökkent a különbség a Fidesz és az MSZP népszerűsége között, az ellenzék többi pártja azonban vagy stagnált, vagy rontott támogatottságán az utóbbi hónapokban – derül ki a Policy Solutions politikai elemzőintézet 2013 áprilisa és júliusa között havonta végzett politikai közvélemény-kutatásából. A Fidesz–KDNP előnye továbbra is igen jelentős, a kormánypártok 41 százalékos eredményt érnének el jelenleg egy választáson.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
Egyáltalán választások vannak? Kihirdették már az időpontját vagy mi?

Mellesleg volt már olyan is, hogy az egyik párt győzelmét jósolták jelentős fölénnyel oszt még sem jött össze. Pedig már magukhoz nyúltak örömükben.

Aztán mindig kivonultak az ülésteremből négy éven keresztül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
De, ha nem jutnak be ők, de nem jut be a másik se, ki lesz a führer!?
csikknorisz
Egy olyan országban, ahol a tv2 meg az rtl klub a két legnépszerűbb tévéadó, nincs mit csodálkozni azon, hogy a fidesz meg az mszp a két legnépszerűbb párt.
kkalman
@Brother Louie: Igaz, hogy kivonultak az ülésteremből, de NYOLC!!! éven keresztül.
amaramaistanna
Ez szemenszedett hazugság!Egyébként meg miért is kampányolnak és rágalmaznak Orbánék az Együtt-PM és Bajnai Gordon ellen.Már többszázmillióba került a rágalomhadjáratuk.Az így ,politikai célra felhasznált állami pénz,szerintem lopásnak számít,ezért is felelniük kell 2014-ben. Nagyon fontos,hogy tájékoztassuk egymást,mert már alig van szabad sajtó.Most a Napi Gazdaság c.lap is fideszközeli lett,mivel a Századvég ZRT megvásárolta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.