postfactory készített egy összeállítást azokról a képviselőkről, akik verbálisan úgy tűnik nem tesznek meg minden a választókért a parlamenti üléseken.

A sorból kiemelkedik a fideszes Nagy Zoltánné, aki 2012 szeptember és 2013 júliusa között három másodpercig beszélt. A szerző megjegyzi, hogy a politikus egyébként a magánéletében rendkívül aktív ezen a téren.

Gál Roland hozzászólásai sem haladták meg a kettő percet. Az adott időszakban a fideszes politikus hatszor kért és kapott szót. A szintén fideszes Sztankovics László 11 hónap alatt pontosan 5 perc 17 másodpercet áldozott retorikai bravúrokra. Érdekesség, hogy ezt is csak 15 alkalommal tudta összehozni.

Ők hallgatnak a legtöbbet a parlamentben

Forrás: http://postfactory.kinja.com

Részletek a bejegyzésben >>>

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nagy Zoltánné 3 másodperc, azt is két alkalomból hozta össze... na, ezt hogy? Köhintett kettőt a mikrofonba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
A kormánypárt/ok /képviselői egy meghatározott program szerint, a szövegíró alvállalkozó iroda munkatársai által készített, jól időzített képviselői hozzászólásokat írnak az ugyancsak jól kiválasztott képviselőknek.Az már a képviselő problémája, ha fel sem tudja olvasni. / sokan olvasnak de nem tudják mit, mert az olvasási, szövegértési kulturájuk nem alakúlt ki /. Az ellenzéki képviselők pedig abba a hibába esnek folyamatosan, hogy " felrugják a labdát " azaz ürügyet, alapot adnak ellenfeleiknek, hogy azon nyomban lenullázzák azt. Érthetetlen miért nem készülnek fel az azonnali viszontcsapásra. Megalázva, szégyenkezve, meghunyászkodva leülnek és szeretnének ott megsemmisülni.Ez már három éve így megy.Ez a mai ellenzék számára tarthatatlan, ideje az őszi és a választásokig tartó időszakra ezen változtatni. Talán úgy kellene indítani, hogy ..." lehet, mi is elkövettük azt a hibát hogy... - de az akkor kialakult helyzetben nem volt jobb megoldás és az akkori ellenzék sem mutatott fel egyetlen jobb lehetőséget sem, sőt kivonúlt és magára hagyta a kormányzó pártok képviselőit. Így most nincs erkölcsi alapjuk azokat a döntéseket folyamatosan felhánytorgatni...vagy valami hasonló... A politikai kommunikáció mindig erőssége volt, ma is az a fidesznek.A hatás egyben a ma mérhető eredmény. Ez persze szerintem nem eredmény, hanem egy nagyon sajnálatos következmény.A társadalom mentáklhigiénés pusztulása.
lópicigáspár
Silentium est aureum, argenteum loqui.

Ha egyszer jobban szeretik az aranyat! :-)
lajospapa
Teljesen mindegy szólnak vagy sem, nem is azért ülnek ott, hanem nyomni a gombot mikor mit kell. Tekintve a kétharmadra, a többi teljesen mindegy szol, ott van és milyen gombot nyom. A kétharmad képviselőinek megadja a frakcióvezető, mit kell nyomni, legfeljebb csak eltévesztheti. Innét kezdve az egész csak formalitás és rendkivül drága CIRKUSZ. Egy ember akaratának szentesítése, bevonása demokráciának látszó MÁZ!
ranger47
Hja kérem!Az ingyenélés mindig is a fideSS sajátja volt és lesz is!
qxy
Aki hozzá szólt és nagyon, az igazán sokat is rontott az ország helyzetén. ha ezek is be szólnának mi lenne?
Az lenne a jó ha mindenki hallgatna mert amit eddig mondtak, az egyenlő a szarral!
Mert ha jó is lenne abban amit mondtak, már nem itt lenne az ország.
kecskes laszlo
sok beszédnek meg sok az alja , s inkább a bölcsebbet választotta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.