Giczy György, a KDNP egykori elnöke – az ő időszakában szűnt meg a párt parlamenti frakciója, s a képviselőcsoport nélkül maradtak jelentős része a Fideszhez csatlakozott – publicistaként, elemzőként mostanában több írásában hangsúlyosan említi: a regnáló kormánykoalíció nem nemzeti és nem keresztény. BÁNYAI GYÖRGY interjúja.- E témakörről értekezett nemrégiben az ÉS-ben is.– Két adatot tettem egymás mellé. Az egyik: csökkent a történelmi egyházak híveinek a száma, köztük a katolikusé másfél millióval. A másik: a Medián szerint a választók fele leváltaná a kormányzatot, mégsem az ellenzékben látják az alternatívát. Változatlanul a Fidesz vezet, nagy előnnyel. A hívők számának csökkenése valószínűleg arra vezethető vissza, hogy olyan kereszténységfogalom terjedt el Magyarországon, amely teljesen beállt egy bizonyos politikai vonalra – amivel viszont a vallásos emberek egy el nem hanyagolható része nem tud azonosulni. Sajnálatos, hogy ezt a szűkre szabott, Orbán Viktor által propagált...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
A semmijen tömjén zsótinak semmijen pártja sincs! Egyszemélyes zsebből kandikáló, védet,dalos madárt lelődöző seggnyaló!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.