Egészen elképesztő, hogy az egyik legfontosabb kormányfüggő pozícióba, a Médiahatóság élére Orbán nem talált jobbat Habony Árpád ügyvédjénél. A pozíciókat itt tényleg kábé egy nagyobb házibuli közönsége között osztják ki. "- Na ki lesz a Médiacár? - Habony Árpád és Orbán volt cégének közös ügyvédje! " Egy ilyen vicc a 168 órában vagy az Amerikai Népszavában is erős lenne. Pedig ez a valóság. Több, mint két teljes kormányzati cikluson keresztül egy agresszív hangulatú leveleiről ismert, vesztes és nyertes sajtóperekben a jobbos lapokat gyakran képviselő ügyvédnő lesz a Médiahatóság vezetője, ha Orbán miniszterelnök javaslatára Áder elnök kinevezi, márpedig miért ne nevezné. Persze elképzelhető, hogy Karas Mónika profi lepkeként mászik ki a gubóból, és mindenkit meglepve fantasztikus elnök lesz. De egy biztos: a pereken kívül nem tudni róla, hogy szakember lenne, vagy bármit is konyítana a médiához, pedig olyan pozíciót fog elfoglalni, ahol véletlenül érteni is kéne dolgokhoz. Az ő...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"A szokásos fideszes megoldást, hogy egy 100 százalékosan lojális gyakorló hülyét nevezzenek ki, itt nem lehet alkalmazni, mert ehhez az álláshoz mindenképp szükség van valódi képességekre is."

Ugyan minek? Úgyis a beosztottjai fognak érdemi munkát végezni, neki meg nem kell mást tennie, mint hevesen rábólogatni mindenre, amit viki bá' szeretne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.