Székesfehérváron ülésezik augusztus 19-én a kormány. A városban Orbán Viktor miniszterelnök beszédet is mond, a programot a napokban véglegesítették - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Powerforce
"Székesfehérváron ülésezik augusztus 19-én a kormány." "kihelyezett kormányülés is lesz hétfőn"

Ekkora a baj ? :-) Most valamit ki kell találni gyorsan, hogy ne bukjanak akkorát jövőre?
Brother Louie
Szeretnék én is gratulálni Székesfehérvárnak, hogy elkészült megszépült a főutcájuk és pont most augusztus 20-ra. Amit majd megtekint a Miniszterelnök és kormánya.

- Örömmel tölt el, hogy hozzájárulhattam a 10 milliárd forintos városi adósságkonszolidációhoz, amit Székesfehérvár képtelen volt kigazdálkodni és az Állam egy tollvonással leirta ezt az összeget.

- Örülök, hogy végre tudom, miért 27% a forgalmi adó az országban, mire fizetek 2000 forintot mikor hozzájutok a munkabéremhez, vagy a megtakarított pénzem után fizetendő adókat mire költi ez kormány. Stb. stb. (képtelenség felsorolni)

Örömteli Szent István-napi ünnepet kivánok minden székesfehérvárinak!
Brother Louie
"A kormányfő és Cser-Palkovics András polgármester a Nemzeti Emlékhelyen virágot helyez el Szent István király szarkofágjánál"

Remélem megemlékeznek az 45 000 - kirugott postásról, buszvezetőről, Dunaferr dolgozóról, Kapuvári és Gyulai Húsgyári dolgozóról, a volt trafikostól meg akik most hirtelen nem jutnak eszembe.
ranger47
@nyanya001: ...vagy a TEK-emmel kergetlek el benneteket,szedte, vette, teremtette neveletlen embersereglete,mert engemet rengetegszer meg kell emlegetnetek!!
ranger47
@Brother Louie: Eszük ágában se lesz! Nem az ő fajtájuk!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.