Egyre többen menekülnek külföldre: a legfrissebb osztrák adatok szerint júliusban megdőlt az abszolút rekord, és már több mint 62 ezer honfitársunk dolgozik a sógoroknál. Az elmúlt hónapban közel háromezer magyar állampolgárral nőtt az Ausztriában dolgozók száma. Semelyik másik ország polgárai körében nem volt ekkora a növekedés - írja Winkfein Csaba.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@craven: A mai hazai jövedelemből nem lehet megélni. Ezek után nem kell csodálkozni a növekvő elvándorláson és a társadalom elöregedésén. Ahol nincs jövőkép, anyagi biztonság, onnan elmennek az emberek. A félelmetes az, hogy mindez egy teljes jogú Uniós tagállamban történik 2013-ban, akik pedig ezért felelősök, élnek mint hal a vízben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A közmunka biznisz is csak egy kis statisztikai trükközés, hogy a foglalkoztatottak száma nagyobb legyen...a rendes munkahelyek szűnnek meg...ott van pl a komáromi Nokia...2300 munkahely csak azért mert a pökhedni cigánykirály nem tárgyalt a finnekkel...el is vitték a termelést innen hamar...
kukac50
@pacsni: Forradalmat kellene csinálni és elzavarni a kormányt!
Ők jól élnek egyre több ingyenélőt kell eltartani addig,sok embernek megalázó fizetésért kell dolgozni a tűző napon védő ital nélkül.Egyik ismerősöm napszúrást kapott a közmunkában,injekcióra járt amiért fizetni kellett.Nem cigány Magyar.
kamazuka
@Levendula: Engem megzsarolt az általam választott rezsim,hogyha nem fizetek 11652 Ft-ot akkor felfüggesztenek állásomból jövőév januárjától, és akkor nekem annyi.
Fizettem, s jövőre már tudom hogyan,hová kell az x et tenni!
Ha rájuk szavazok akkor 5 évente megismétlik ezt a mocskosságot.
1 kérdés.
Mikor a szakmai felsőfokot végeztem akkor miért nem áltak oda,hogy öcsi ennyi % át a tanfolyambnak álljuk.
Akkor is ők voltak hatalmon.
pacsni
@Hellcat: èn nemadok igazat a Nokianak,hogy elkuld 2300 munkaerot, de megèrdemli viktor, neki ebbol tanulni kell , ha nem àll rendelkezèsre egy gyàrtulajdonosnak, mert itt a dolgozokròl lett volna szò ès ezt is a cigi viktornak koszonhetik a dolgozok hogy munkanèlkul maradnak. de remèlem, hogy 2014-ben tudni fogjàk, hogy kire kell tenni a keresztet. De vikit nem hallottuk erròl a Nokiàrol mit gondol! mert nincs bàtorsàga az emberek elè àllni. ez egy gyàva pali.
Hellcat
@pacsni: Nem bizony...erről rohadt nagy kuss volt a kormány részéről...de én az ellenzék helyében igen csak hangosan kiabáltam volna erről az esetről...is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.