A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint a gazdaság motorjai beindulóban vannak. Furcsának nevezte, hogy Brüsszel a mostani uniós ciklus végén a magyar kamarai tagságot kifogásolva függesztett fel projekteket. Úgy vélte: a brüsszeli bürokrácia az európai bankvilág érdekképviselete. Egyértelművé tette azonban, hogy a kormány megmenti a devizahiteleseket. Szerinte Brüsszel nagyon aggódik a demokráciáért, az azonban már kevésbé érdekli, ha valakinek elviszi a házát a víz. Beszélt arról is, hogy az állam beavatkozik azoknál a közműberuházásoknál, amelyek két-három éve állnak. A következő uniós ciklusra előirányzott 8200 milliárd forint uniós forrásból még 500 milliárd forint felhasználásáról még nem döntött a kormány, de a célokat már kijelölte – jelentette ki Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
Inkább gyenge kezdés után erős visszaesés van.
űrbán
"Lázár: A gazdasági visszaesés korszaka lezárult" Pontosan! Most a gazdasági HANYATLÁS korszaka kezdődik.
lópicigáspár
@scandináv: @űrbán: Rosszul látjátok! Igaza van lezárult a visszaesés! A műtét sikerült, csak a beteg nem élte túl! A magyar gazdaság megdöglött, béke poraira! És jöhet a Himnusz utolsó strófája:

"Szánd meg Isten a magyart
Kit vészek hányának,
Nyújts feléje védő kart
Tengerén kínjának.
Balsors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!"

Sajnos itt már más nem segít! Ebben még csak az a szégyenletes, hogy ezeket a sorokat 190 éve vetették papírra és nem, hogy jobb lett...! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.