A kormány minden segítséget megad az ISD Dunaferr Zrt. létszámleépítésében érintett dolgozóinak, a cégre szükség van - hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfőn Dunaújvárosban a cég vezetésével folytatott személyes egyeztetést követően.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mondjuk közmunkásként havi 47 ezerért bontsák le a feleslegesé vált gyártósort, az éppen olyan megalázó lesz, mint ami tőletek nagyjából elvárható... a hülyeséget félretéve pedig drágáim, qrvára nem most kellene vakarni a buksitokat, hanem ezelőtt három éve kellett volna, hogy hogyan is nézzen ki az a bizonyos munkahelyvédelmi eksönterv amiből nem lett semmi, meg az egymillió új munkahely, amiből szintén nem. A mutyiparadicsom létrehozása ráért volna utána is, így most akkor talán nem lenne olyan karóba húzós hangulat irányotokban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@szaboria1: Én utoljára napi 4 órában voltam, ráadásul pont aznap kezdtem, amikortól Ragya Sanya lecsökkentette a bérezést. Nemhogy a 47, de még a 37 ezer is álomfizetésnek számított akkor.
szaboria1
@nyanya001: Múlthéten mentem feladni a befizetéseimet a postán egy diákmunkás sorszámot osztogatott de nem azért, hogy a szerint hívnak minket hanem statisztika céljából. Ezek szerint így mérik fel hol építsenek le postai dolgozókat.
A Tündik bündije
@Brother Louie: Szógyártó tárgyalásain...? Akire ha rábíznék három üveggolyót, az egyiket elhagyná, a másikat elrontaná, a harmadikat meg ellopná...?

Nincs több kérdésem...
Brother Louie
@szaboria1: nézd, amelyik szakszervezet nem tudja kivinni a tagjait az utcára ilyen esetben az szomorú. Meg az is szomorú, hogy a postai dolgozók ilyen érdekképviselettel rendelkeznek.
nyanya001
@szaboria1: Ma 19. van, még nem kaptam egyetlen csekket sem kézhez !
Minden bizonnyal nagy leépítés volt, 1 postás sokkal nagyobb körzetet kapott és nem győzi !
Persze, én fogok ráfizetni ha időben nem adom fel a pénzt - önhibámon kívül -
mert nekem teszik rá majd a kamatot, de akkor qrva nagy ribilliót csapok a postán !
Brother Louie
@A Tündik bündije: jó, értem. Akkor a másik oldalról: a Dunaferr már 2012 februárjában jelezte, hogy szarban van. Személyesen Orbánnak.

Azóta eltelt másfél év.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.