Itt az augusztus 20-i állami kitüntetettek listája. Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Áder János állami kitüntetéseket adott át augusztus 20-a alkalmából. Golfedző, kápolnafelújító, műszaki asszisztens és irodavezető is a kitüntettek között, de a Veszprémi Állatkert vonzóbbá tétele is díjat ért. Díjat kapott az orosházi média egyik vezetője is, kitüntetést ért a talajvédelem, a nevelőszülőség és honvéd katonák sírjának gondozása is. Íme a lista:

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Golfedző? Gazdagokat tanítja golfozni? Na de milyen jól, ha állami kitüntetés jár érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Persze, bizonyára ez a híres ujjgabaly!! :-))))))
gabrella
Golfedző? Gazdagokat tanítja golfozni? Na de milyen jól, ha állami kitüntetés jár érte.
csikknorisz
@Dr.luigilongo60: Szikora megalkotta Csikidám R-GO Létezem! Descartes-i filozófiát űberelő hungarikum műfaját. A Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese a Kormány és a Párt elleni titkos összeesküvések (Bilderberg Vivien-Bajnai Klán, Sanoma Media - Heti Tévéújság) leleplezése terén szerzett elévülhetetlen érdemeket, míg a Heti Válasz főszerkesztője a Soros-pénzek felderítőjeként jeleskedett, egyből meg is hívták a Kossuth Rádióba, hogy az ármánykodásról beszéljen (megjegyezném, amiket a riportban mondott, annak jórészét ugyanúgy el lehetne sütni a CÖF-re is, de az valahogy szóba sem került), majd maga Hoppál Úr is megemlékezett erről, biztos ami biztos, hátha nem hallgatják elegen a Kossuthot ( szintiszta.blog.hu/2013/08/18/borzaszto_lehet_hoppal_peternek_lenni )
Na ugye, hogy megérdemlik a kitüntetést.
mátmar
A politikai elkötelezettséget honorálni kell! De kik azok a fejesek akik golfoznak?
Hipósgriff
Nem egy, hanem KÉT golfedzőt is kitüntettek. Biztosan rendkívül fontos stratégiai sportág a golf...
Dr.luigilongo60
@Hipósgriff: Elvégre elévülhetetlen sikereket értünk el golfban.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.