"Jelenleg a magyarság megosztott, mégpedig egy nagyon is tudatos kormányzati politika hatásának köszönhetően, mely önös céljai érdekében „rájátszott” az emberekben eleve meglévő és szunnyadó negatív szenzusokra. Rájátszott és felerősítette azokat, mintegy természetessé - és sokak számára „szalonképessé” - téve például a kirekesztés, a fajgyűlölet, a prejudikáció, a sovinizmus és a társadalmi érzéketlenség legmélyebben kódolt alapérzeteit. Azok, akik eleve hajlottak az efféle gondolkodásra, a Fidesz bátorító retorikája nyomán megszabadultak gátjaiktól (és gátlásaiktól) és a korábban is csak a felvilágosult többség rosszalló tekintete miatt visszahúzódók, 2010 után nyíltan felvállalták legbenső énjüket, önálló tábort kialakítva! Ma ezen tábor számára az a normális, ha valaki elítéli a többi nemzetet, ha lenézi a cigányságot, ha elutasítja a zsidókat, ha betegnek tartja a homoszexuálisokat, ha vesztesnek és büntethetőnek tekinti a szegényeket, illetve nem vesz tudomást a rokkantakról,...

Forrás: democrat.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Álmodunk erről az összefogásról, de az se nagyon akar sikerülni. A megosztottság már ott van minden emberben. Legelőször azon kéne felülemelkednünk.
Tudom, nekem is. Neked is.
dr. prédikátor
A cigus fecalicus rendszerében csak rémálmok lehetnek!!!
coyote3
A fideSS sosem fog megváltozni. ragaszkodásuk a hatalomhoz, minden normális gondolatot felülír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.