Az MSZP az erejét fitogtatja, fölöslegesen, Bajnai Gordonék viszont követelőznek, pedig eltörpülnek a szocialisták mellett. Nagyjából így látják egymást az MSZP és az Együtt 2014 vezetői, akik nyár eleje óta hiába próbálnak megállapodni a közös jelöltlistájukról, amivel reményeik szerint jövőre legyőzhetik a Fideszt a választásokon. Az eredeti ütemtervet nem fogják tudni tartani, de őszre lehet megállapodás, addig pedig mehet a gyáva nyúl játék.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Sajnos Mesterházi úr egyénisége és rátermettsége olyan "tedd ki majd kihűl".
Bajnai úr gazdasági szakember és nem politikus és nincs szónoki vénája.
Gyurcsány úr van jó beszélője de tipikus meg osztó személyiség.
Baloldalnak szerintem egy hölgyet kellene keresni miniszterelnöknek.
Ki az elmúlt 23 év mocskától mentes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Mesterházyt most azok mozgatják, akik Gyurcsányt is mozgatták, míg az meg nem elégelte! Ezért előbb kiutálták a kormányból, majd a pártból!
Én biztosan előbb szavaznék a DK-ra, mint az MSzP-re.
Mesterházy nem alkalmas miniszterelnöknek! Bajnai nem politikus, de jó miniszterelnök lenne. Tudja mit lehet és kell csinálni ezzel a trágyadombbal, ami az Orbánék után marad! Mesterházytól még nem hallottam egyetlen komolyan vehető ötletet erre vonatkozólag!!!
kata53
@bencemacska: Remélem tévedsz! Csak megjön ennek ajól fésült hányingernek M.A. sz esze még időben! nem az őmin.e.-ge a tét, hanem Magyarország megélhetése és jövője! Legalább aMSZP-ből világosítaná már fel valaki ezt a beképzelt,öntelt nagyszájút! Hogy finom legyek és nőies!
kata53
@excep: na azért orbán menjen csak vissza, ahonnan jött! De minél hamarabb!
kata53
@Dr. Felipe: De erre minél hamarabb kerüljön sor!
bencemacska
@kata53: Sajnos az MSZP-ből nem felvilágosítják, hanem még heccelik, csak akkor lehet a háta mögött jól élni! (L. Szanyi kijelentését!)
dr. prédikátor
Egymás basztatása és szivatása helyett inkább az együttmüködésre kellene törekedniük.De Mesterházy képtelen rá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.