A jelen kép alapján nagyon esélyesnek látszik, hogy gyakorlatilag bedobta a törülközőt, és akár hallgatólagosan, de a vesztésre játszik az MSZP-vel. Ez nyilvánvalóan indokolhatja azt, hogy törekvés sem történik a tárgyalások szélesítésére, nyitásra más pártok, politikusok felé. Beleértve az elzárkózást a jobboldal racionális elemeinek megszólításától is. Már a kísérlet szintjén is. S természetesen indokolja azt is, hogy nem a megvalósítandó feladatokhoz, az említett programhoz keresik a megfelelő embert, hanem mintha fordítva ülnének az éjjelin. Eközben, ha tényleg a legfontosabbnak a vezér kiválasztását tekinti az ellenzék, akkor kár fáradniuk. Vezérelvű kormányunk már van.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ne a hatalomért küzdjenek,hanem a Népért együtt összefogva.
Majd a Nép eldönti ki legyen a miniszter,a hozzáértés a legfontosabb és az emberek életkörülményei.
bakegya
Orbánnak biztos-amilyen belügyes le is rendezi,amilyen külügyes el is intézi,amilyen FURMÁNYOSAN ügyes már nem is ügy, Neki.ÖSSZEFOGÁS KELL!
GeoCravker
@kukac50: Stimmt, azért kéne először a feladatokat majd ahhoz az embert meghatározni. Már most hatalmi tusakodás zajlik, miközben a programok szűk körben alakulnak és titkosak.
kukac50
@GeoCravker: Jó lenne ha figyelembe vennék a Magyar Nép érdekét és hozzáértő embert utána neveznék ki. Most a helyezésekért vannak oda nem a nép érdekéért.
Ha így haladnak Ők is olyanok lesznek mint a Fidesz nem érdekli Őket a választó polgár csak addig még a szavazás megtörténik, utána nem hagynak az út szélén,hanem bele rúgnak az árokba,hogy ne kelljen tudomást venni Rólunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.