Előre hozta a parlamenti szezonnyitást a kormány, hogy megszeghesse egyik legfontosabb ígéretét, és kisebb mértékű béremelést adjon a pedagógusoknak, mint amit korábban törvénybe foglaltak. A kormánypártok nem bízzák a véletlenre a dolgot, kétféle módszerel is készülnek, nehogy az ellenzék akadékoskodni tudjon. Hétfőn kiderül az is, hogy még Orbán Viktort sem szabad molinón idézni az Országgyűlésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Mar nemcsak skizo, hanem amnezias is,... Szegeny pedagogusok, szegeny jovonk,..:o((
Tootsy
Persze, hogy tilos a molino hasznalata meg akar vitya regen puffogtatott igereteivel, ... az ilyen "puskakat" a diakok is csak egy kis cetlire irjak fel,...Na de aki EKKORAT fordul, annak eleg sz@r egy oriasi molinoval szembesulni a munkahelyen,...:o((
kkalman
Ha nem lennék úriember, akkor fogadásokat kötöttem volna arra, hogy a pedagógusokat átverik, és a nagy fizetésemelésből csak az ígéret marad szeptemberre.
Tootsy
@kkalman: ...De Te talpig uriember vagy (tehat biztos dolgokra nem fogadsz) , es ezt mar en is mondtam egy masik pedagogusos cikkel kapcsolatban,...:o(( Bar ne lett volna igazunk,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.