Szinte mindenhol rosszabb a közbiztonság Magyarországon, mint nyolc hónapja, egyedül Budapesten szívódtak fel a bűnözők - legalábbis ezt mutatják a rendőrség új bűnügyi térképei. A helyzet azért nem ennyire drasztikus, vagy nem biztosan az: lehet, hogy túl sok rendőr van szabadságon, lehet, hogy a bűnözők lazsáltak eddig, de az is lehet, hogy csak szorgalmasabban kergetik őket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
mert a Sintér azt mondta, hogy csak a gyorshajtókkal meg a biztonsági övvel foglalkozzanak, abban van a pénz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Ja,mondjuk a múlt heti karambol Tolnánál: Audi 8-as, munkanélküli norvégnak, akinek még jogsija sincs, mellette rettegésben tartotta a falut.
Azért azt a megyei rendőrkapitányt én a Pintér helyében megkérdezném...
mátmar
Valamelyik nagy államférfi mondta, hogy az a jó statisztika amit én hamisítok. De Magyarország jobban teljesít! A hazudozásban!
kamazuka
@pbalage: Mellesleg!
A sintér az a vasútállomás.
Nakimaga
Ez ide kívánkozik :
"Reggel hétkor tüntetni kezdtek a Nagykörúton a devizahitelesek kártalanításáért. A tüntetők ugyanannyian lehetnek, mint a rendőrök -"
--nem bújtak el , itt keressétek őket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.