Egyedül Orbán Viktornak vannak az országban kérdései is, nem csak állításai - ezzel indokolta a műsorvezető, hogy kiáll a kormánykoalíció mellett. Kérdésre válaszolva elmondta azt is: erős kétségei vannak a demokratikus ellenzékkel, mint önmeghatározással szemben, ez ugyanis azt sugallja, hogy a kormánykoalíció nem demokratikus. "Orbán Viktor az egyetlen politikai vezető ebben az országban, akinek az Európában és a Magyarországon kialakult helyzettel kapcsolatban nem csak állításai, hanem kérdései is vannak - mondta a kormányzat munkáját firtató újságírói kérdésre válaszolva. "Ami a világban történt, jól látható módon nem kezelhető evidens módszerekkel" - Csintalan így érvelt a kabinet törekvéseinek helyessége mellett.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az ellenzéknek rengeteg kérdése volt orbánhoz DE ÉRDEMBEN SOHA NEM TUDTATOK VÁLASZOLNI!!! csak emútnyócév...szóval pofa be.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Az ellenzéknek rengeteg kérdése volt orbánhoz DE ÉRDEMBEN SOHA NEM TUDTATOK VÁLASZOLNI!!! csak emútnyócév...szóval pofa be.
hallgatag
@scandináv: Ennek a gennynek még soha nem volt
" saját " kérdése, csak amit leirtak neki...
nusika
Ki az a Cintalan? Minden semmi ember véleményét nem kell értékelni!!!
Brother Louie
@nusika: egy volt KISZ titkár. De azóta megfordult már több helyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.