Nem veszik komolyan az ellenzéki összefogást a fideszes képviselők, de jól szórakoznak az egyre durvuló harcon, ami Mesterházy Attila és Bajnai Gordon között dúl. Stratégia még nincs a nagyon lassan formálódó ellenzéki erők ellen, de Bajnait azért nem eresztik egy pillanatra sem. Ennél szebb forgatókönyvet el sem lehet képzelni; számunkra még a vártnál is jobbal alakul” – kárörvendő mosoly kíséretében ilyen és ehhez hasonló megjegyzésekkel kommentálták a hétfőn megkérdezett kormánypárti képviselők, hogy kudarcba, illetve kölcsönös fenyegetőzésbe fordultak az MSZP és az Együtt 2014-PM - több fideszes által csak bohózatként emlegetett - tárgyalásai. (Hasonló tartalmú bejegyzést posztolt nemrég egyébként Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője is, aki Twitteren már pénteken azon élcelődött, hogy "kitört az Együtt 2014–MSZP-háború. Köszönjük, Gordon! Köszönjük, Attila!”)

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Még néhány hónap és remélem lefagy majd a visszataszító cinikus fideszes vigyor az arcotokról ,
Istenem , de utállak benneteket és mégpediglen azért mert épp pont azt képviselitek aminek ebben az országban semmi keresni valója sincs mert valami elképesztő mértékben közösségromboló hatása van :-(((((((((((((((((((((((((((((:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sheriff
@verőce21: Muszáj mindig bilibe lógó kézzel fröcsögni?
coyote3
@sheriff: Nagy összegben mertem volna fogadni, hogy Bajnai lép vissza. Mi a bajom most Mesterházyval? Nos nézd meg a pályafutását. gyakorlatilag mióta a színpadon van egy dolog érdekli. Önmaga felépítése". Ne hasonlítsuk már össze a két embert! Bajnai egy igen klassz közgazdász, aki nagyon otthon van a mikro és a makro gazdaságban is. meggyőződésem, hogy az igazán eredményes makro közgazdászok a mikro közgazdaság világában edződnek. Szerintem ez volt Bajnai sikere is válságkezelőként. Tudta, hogy mennyi terhet lehet a kisvállalkozásokra rakni anélkül, hogy azok belerokkannának, ugyanakkor a lehető legtöbbet sajtolja ki azokból, akikből ki lehet. Ugyanez volt a Bokros csomag sikere is, bár Bokros a végletekig feszítette a húrt, ellentétben a válságkezelő Bajnaival, aki hagyott némi mozgásteret a piaci szereplőknek. Egy percig sem mondom, hogy Mesterházy nem lehetne jó miniszterelnök, azonban ahhoz a jelenlegi romok eltakarításához az ő mentalitása nem hiszem, hogy megfelelő.
szablyafűrész
@nemsemmi: Nézd ! Álláspontom szerint az a kétségtelen helyzet, hogy Orbánék új Magyarországa fajtiszta fideszes munkaadókból állna, fajtiszta igazságszolgáltatásból és annak kontrolljából, fajtiszta rendvédelmi vezetőkből, fajtiszta 9önkormányzati vezetőkből és középvezetőkből...-stb.

Erre megy ki a "játék" ehhez pedig az kellett, hogy Magyarország kikerüljön mindenféle uniós ellenőrzés alól, az IMF is azért lett kirúgva, mert amíg fizetnünk kellett a hitelt és kamatait, addig kötelesek voltunk hiteles tájékoztatást adni az ország gazdasági és pénzügyi állapotáról, de a felvett hitel felhasználási módjáról is, ugyanis ebből lehetett kikalkulálnia a hitelezőnek, hogy mennyire biztosan várhatja a törlesztések összegét és a kamatokat !

Most "csak " az Eu-tól függünk, az "ellenségtől" - milyen ellenség az, amelyik segíti az ellenfelét ?

Nyugodj meg, még 5 év múlva is fizeted az orbáni hitel kamatait az Eu-nak, mert " nincs ingyen ebéd ! " Csak a kamatok összege kb. 14 milliárd ! Erre a pénzre ültették rá Lézer és kétséged se legyen: az összeg jelentős része fidesznyik vállalkozóknál, gazdáknál landol, ilyen-olyan címen, te abból, vagy annak hasznából egy büdös vasat sem fogsz látni !

De úgy fogod fizetni a törlesztő részleteit, mint a katonatiszt !
spu00
@világlátó: Elnézést, de ne voltam gép közelben, s nem tudtam válaszát, csak ma elolvasni.Az Ön által írtak azt a képzetet adja részemre, hogy Ön nem élt itt az adott időszakokban, s egy kész állapotot értelmezve írja álláspontját.Ha a történések ismeretében kellene írnia, biztos, hogy más lenne a véleménye.Írása alapján szívesen cserélnék véleményt Önnel, ha ehhez meg lehet teremteni a lehetőséget.
világlátó
@spu00: Nem térnék ki a normális vita elő. Itt éltem, itt váltottam életfomát, szakmát, itt lettem magánvállalkozó 1990.-ben, itt voltam egy fővárosi cég vidéki fiókja, itt gyűjtöttem össze korrekt üzleti magatartásom révén sok száz millió Ft.-ot akkor amikor még nem volt hitel nálunk, itt voltam részese, aktív formálója a privatizációnak, amikor az még gyermekcipőben járt, ugyanakkor itt váltam ismét földönfutóvá, amikor munkám elismeréseként E hitelből én is üzletrészt kértem cégem tulajdonosától. Ő engem csak felhajtóembernek tartott, nem pedig üzlettársnak. Bizonyára nem jól értettem meg , hol a helyem a gazasági rendszerében. Aztán itt éltem meg, amikor egy külföldi kis cég felismerve országos kapcsolataimat kereskedelmi vezetőnek hívott cégükbe. Országos hálózatot építettem ki a számukra , ami igen jól működött, amig egy december 20.-i napon azt nem mondták, vége a munkámnak, fizetést sem tudnak adni december hónapra, mert tönkrementek.Ilyen karácsonyt nem kívánok senkinek. Aztán itt voltam amikor biztosítási ügynök lettem, majd üzletigazgató, azután ismét lehetetlen feladat elé állítva újra az utcán, de szabadon, hitel és egyéb tartozás nélkül, igaz egy fillér nélkül. Azután ismét munkában, a Fundamentánál, ahol újra területi vezetőként, majd az elvtelen és erkölcstelen " verseny " miatt újra az utcán, de nem is kellett szégyellnem magam, hogy becsaptam idős és jóhiszemű embereket. Miután mindeközben egyetemi tanulmányaimat végeztem, családom pénzügyi támogatásával, végre valóban magánvállalkozói tevékenységet folytathattam, ahogy ma is. Banki kapcsolataimban nem kompromittálódtam, biztosítási ügyfeleimmel még ma is kellemes, baráti kapcsolatom van, lakástakarék pénztári ügyfeleim mára már valamennyien rendezték hiteleiket, jelen munkálkodásom probléma mentes, hitelem nincs, szoros költségvetéssel még talpon vagyok, sokat tanúltam, sokat tapasztaltam, elkerültem a drámai konfliktusokat, mindig tudtam hol , meddig szabad életemet és véremet adni mások boldogulásáért,...
világlátó
@spu00: Lemaradt a hozzászólásom vége, pedig fontosnak tartottam. A lényege talán úgy foglalható össze, hogy elkerültek a drámai konfliktusok. Nem konfrontálódtam senkivel, pedig természetesen mindig volt véleményem. Múltam, amire joggal voltam és vagyok büszke, 23 év óta nem nyújtott a számomra előnyöket, de köpönyeget sem váltottam. A kirekesztettség ellen másutt, 50 km.-el arrébb tudtam csak közéleti tevékenységet végezni, ami számomra az egyik legfontosabb szükséglet volt. Most már 65 évesen nincsenek illúzióim. Családom , unokám a szőlőültetvényem, gyümölcsösöm kárpótol a társadalmi életben látott, hallott, tapasztalt viszontagságokért. Én itt éltem és élek, látom mi folyik körülöttünk, ma már nem kötődöm érzelmileg pártokhoz, magyar vagyok, normális európai Magyarországról gondolkodom, van vélaeményem, itt leírom, tisztelettel fogadom a vitákat, az ellenérveket, ha tudok válaszolok valamivel, ha nem, akkor is válaszolok. Már nem bánt ha meggyőznek nézeteim ellenkezőjével, ugyanakkor jól esik, ha nem neveznek baromnak, köcsögnek, komcsi nyuggernek. Itt élek Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.