A Demokratikus Koalíció (DK) véleménye szerint az MSZP és az Együtt 2014-PM csütörtöki megállapodásával a teljes körű ellenzéki összefogás ügye egyelőre elbukott - közölte Gyurcsány Ferenc csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szidtátok Gyurcsányt, aki soha sem vette fel a tiszteletdíját, jótékony célra utalta, szembe ment a pártjával az ország érdekében. A lehetőségekhez képest gyarapodott az ország.. és most két pozícióharcot folytató ember veszi el a maradék reményt. Akarattal, vagy akaratlanul is Orbán malmára hajtva a vizet.Ég a pofám a baloldal miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Fiúk, ha előveszitek a 2002-es piros pólót, amit a kampány alatt viseltetek ezzel a felirattal: Belehúztunk! Belehúztunk!
Akkor most írjátok elé "Mégjobban...
Manhattan
A nyócévezés már lejárt lemez. Most már inkább négyévezni kéne az ellenzéknek. Gyurcsányról csak annyit, hogy kezdenek az emberek rájönni, a lényegre. Az Öszödi beszéd után jött az, hogy mond meg az igazat és betörik a fejed. És lám, mi lett a sok nóta vége? A DK a Gyurcsány pártja szép lassan de erősödik. Köszönhető a higgadt politizálásnak és a korrekt programjának.
pbalage
azt a szarkupacot, amit itthagyna a fidess, mi a rossebért akarják átvenni? Tartsa meg magának a felcsúti pakker, aztán majd úgy két év múlva nézze meg, hogyan tördelik össze a f@sza házának az ablakát macskakővel.
Manhattan
A demokratikus oldal még fut pár kört, mielött eszébe jut, hogy GYF.
és a DK nélkül kevesebb az esélye a gárdaoldal ellen... ?
egyember
Az eredményt csak a választások eredménye dönti el.
Viktátorék megosztó politikája tevékenységük legeredményesebb eleme. Az szinte biztosra vehető, hogy az EGYETLEN (kormányfő) jelölt a "másik" híveiből sokat otthon tartana, ami Orbán megmaradásával egyenértékű. Így reményt látok abban, hogy mindegyik potenciálisan lehetséges "jelölt" csakazértis elmegy szavazni, hogy a szívének kedves győzzön. És akkor Viktátor csomagolhat ...
Hogy az esetleges győzelem után mi lesz, az más kérdés ("A hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk" hogy idézzem a "klasszikus" mondást). A "vesztes" fél hívei csalódottak lehetnek, de visszacsinálni már nem lehet (hál'isten) semmit. Feltehetően nem fogják feldúlni az országot (az megmarad a "hívőknek", az Orbán-hit fanatikusainak).
Végül is az alapcél teljesült.
bretagne
Remélem, hogy ebben nem lesz igaza, az emberek talán józanul fogják ezt a változást megérteni és mindenki elmegy szavazni a jó oldalra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.