A Fidesz szerint veszélyes alkut kíván kötni Bajnai Gordon és Mesterházy Attila, mivel azt ugyanazok kötnék meg, akiknek a "sumákságát", hamis ígéreteit és "szélsőséges gazdaságpolitikáját" az emberek egyszer már megtapasztalták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát a fideSSre nézve biztos hogy veszélyes.
Dr. Felipe
Hát a fideSSre nézve biztos hogy veszélyes.
dömdödöm
Semmi baj nem lett volna a baloldal gazdaságpolitikájával ha nem üt be egy közel 100 éve nem látott válság ,ezzel már mindenki tisztában van aki itt él Magyarországon és ép az elméje , úgyhogy felesleges a vissztaszító félrevezető alátevős sumák fideszes szöveg
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
dömdödöm
persze ! a Görög ,Olasz ,Portugál ,Spanyol gazdasági vészhelyzetért és a ciprusi és az izlandi bankcsődért és az amerikai ingatlanpiaci adósságválságért is az Mszp és Gyurcsány ,Bajnai és stábja a felelős . Na elmentek ti a sóhivatalba narancssárga kamulátoros polgárhülyítő mittomén hol és miért összeverbuvált szélhámos társaság
akikre a Boross azt nyilatkozta hogy tehetséges középkorú politikusok és úriemberek :-((((((((((((((((((((((((((((((
Pisti271
A Fidesz "sumákságát", hamis ígéreteit és "szélsőséges gazdaságpolitikáját" pedig most tapasztaljuk.
coyote3
Nem olvastam sehol, hogy sikeres agyeltávolító műtétet hajtottak volna végre Magyarországon egy zsigó nevű lényen... Pedig komoly orvosi siker lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.