Orbán Viktor leendő veje megnősül. Orbán Ráhel esküvőjével kapcsolatban újabb részletek láttak napvilágot. Lesz például nemzeti menyasszonytánc minden megyeszékhelyen és a fővárosban. A menyasszonytáncot végző nemzeti vőfélyekre a pályázatot Lázár János írja ki. Pályázhatnak azok, akik már elmúltak 18 évesek, de még nem nyertek dohányboltot. Magán a szertartáson a házasság érvényességét Kövér László házelnök állapítja majd meg, várhatóan 2 igen és 0 tartózkodás mellett. A nászútról minden honfitárs kap majd képeslapot. Ami a névviselést illeti, esküvő után Tiborcz István nemcsak az Orbán nevet veszi fel, de a Viktort is.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
valakiaki
Ezek tényleg nem normálisak! Már éppen elkezdtem volna sajnálni a viktort, hogy szegénynek a lánya se mehet férjhez anélkül hogy ne nyüzsögnének körülötte a firkászok és a haszonlesők, erre kiderül hogy ők verik a palávert a leghangosabban. Vagy a seggnyalók már megint elvetették a sulykot, de kinézem a szájnyalinkás vajdából, hogy tetszik neki ez a végtelen gusztustalanság.
bretagne
@mariaberta: Akkor már csak figyelni kell!
kukac50
Menyasszony tánc pénzből menti meg Orbán az országot az éhenhalástól!
dömdödöm
20 településen lesz háztartási robot tánc ? felcsút ,baku ,portugália ,brüsszel ,strasbourg ,velence , koppenhága ,watford , bukarest , pozsony , debrecen ,szombathely ,
Budapest ( ferencváros) , etiópia ,guinea ,szomália ,zimbabve ,banglades, kongo ,kambodzsa :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.