Magyarország ma már képes arra, hogy fejlessze iskoláit és oktatási rendszerét - jelentette ki Orbán Viktor a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola, valamint sportközpont új épületének avató ünnepségén, ahol a HaHa aktivistái mozgalmi dalokkal fogadták a miniszterelnököt.

A kormányfő hangsúlyozta: 2010 májusa óta 359 iskolában indult iskolafejlesztési program. A kabinet szándékai szerint egy olyan oktatási rendszert hoz létre, amely nem konzerválja a társadalmi csoportok közötti szakadékokat, hanem minden gyermeknek, éljen bárhol az országban, esélyt ad a tanulásra és így az előrejutásra - mondta, kiemelve: ezért fontos, hogy minden általános iskolás ingyen juthasson hozzá a tankönyveihez.

Orbán Viktor szólt arról is: Magyarország eljutott oda, hogy beléphet a bérek és fizetések ésszerű emelésének korszakába. Elsőként az egészségügyi dolgozók, most pedig - a parlament minapi döntésével - a pedagógusok bérét emelték - emlékeztetett.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Talán inkább: Orbán ma már képes Hoffmann képében visszafejleszteni iskoláit...
A Tündik bündije
Ez most vagy tényleg annyira hülye, hogy elhiszi, hogy amit csinál az jó, vagy az nem érdekli, ha ilyen büfizések hülyének nézik?
Hellcat
És ha képes akkor miért nem fejleszti? Én csak a leépülést látom...
Dr plágium
KÖZHÍRRÉ TÉTETIK ! ! !

Gábor Varga: Egy pedagógus szeretne köszönetet mondani Miniszterelnök ùr: Felsorolnék néhány dolgot, amiért oly hálás vagyok s leszek Nektek ÖRÖKRE:

1., Fizetésem (csakúgy mint kb 110 ezer kolléga fizetése) 2013. szept 1-től az eddigi nettó átlag 143-155 ezer FT helyett mostantól nettó 105 ezerre csökken) /ÚGY TUDOM EZ A MINIMÁLBÉRT kb 5-10 ezer FT-tal haladja meg. ÍGY... 48 évesen , KÉT DIPLOMÁVAL, 30 éves munkaviszonnyal a "HÁTAM MÖGÖTT ASSZEM csakis hálás lehetek _ /
MITAGADÁS: én meg vagyok becsülve, csakúgy mint 110 ezer kollégám az országban, akik erről a jó hírről tegnapelőtt, aug. 29-én értesültünk/

2., 2013. szeptemberétől én és 110 ezer kollégám SOHA TÖBBÉ NEM KAPUNK VIZSGÁZTATÓI DÍJAT az érettségiztetésért, mert az úgyis "BENNE VAN" a 32 órás munkahetünkben és a munkaköri kötelességeink között. (2013 júliusáig egy pedagógus - egyetemi végzettséggel bíró középiskolai tanár - egy átlagos évben nettó 25 és 85 ezer FT közötti vizsgáztatói díjat kapott, AMI SOKAT SEGÍTETT ABBAN, hogy A TANÁR ELKERÜLHESSE A NYÁRI ÉHHALÁLT)

3., Nagyon hálás vagyok azért is, hogy 2013. szeptember elsejétől nem 22, hanem 32 óra a kötelező munkaidőm az iskolában és MINDEZ kb. NETTÓ 40,000.- azaz-NEGYVENEZER_ forinttal kevesebb PÉNZÉRT.

4., Az első három pontban felsoroltakat úgy is megfogalmazhatnám, hogy ez egy "IGAZI PEDAGÓGUS ÉLETPÁLYAMODELL" ígéretes kezdetének TŰNIK SZÁMOMRA: "HÜLYE, FOGYATÉKOS PEDAGÓGUS, DOLGOZZ heti 10 órával többet az eddiginél 30%-kal kevesebb NETTÓ BÉRÉRT!"

5., Csak azt nem értem, hogy a FENTI REFORMOKAT MIÉRT NEM ÚGY KOMMUNIKÁLJÁTOK "az istenadta NÉP "felé, hogy nettó 50%-kal CSÖKKENTJÜK a PEDAGÓGUSOK BÉRÉT, és miért kell azt HAZUDNOTOK, hogy 60%-kal növeljük AZT??? (Biztos a különböző társadalmi csoportok összeugratása, egymás ellen hangolása LEHET A CÉL!!!)

6., Köszönöm azt is, hogy 2013. szeptember 1- től iskolák felújítására csak akkor adtok pénzt, ha ÉLETVESZÉLY FOROG FENN! (Vagyis, ha beszakad a plafon, vagy...
coyote3
Leginkább annak az Uniónak a pénzéből, amit folytpn mocskol és ami nélkül képtelen lenne a haveroknak zsíros megbízásokat adni...
nemsemmi
Ha sikerülne a terveik szerint tovább fejleszteni, néhány év múlva a történelem tananyagba bekerülne az Orbán család története (a vagyonszerzés módjának átírásával).
Néhány évtized múlva pedig bekerülne első Orbán hatalomrakerülése és uralkodása. Érettségi tétel lenne, hogyan mentette meg a nemzetet, hogyan emelte fel, hogy újra sikeres nomád nép legyen aki boldogan legeltet a dús alföldi legelőkön.

A jövő elkezdődött!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.