Hoppál Péter annak kapcsán, hogy vasárnap az MSZP, a DK és az Együtt közös jelöltje nyerte a Pest megyei városban tartott időközi önkormányzati képviselő-választást, újságírói kérdésre rámutatott, egy mandátumról van szó, ami azt jelenti, hogy mostantól összesen két baloldali képviselő lesz a helyi képviselő-testületben. Ez nem rendítette meg a szigetszentmiklósiaknak azt a 2010-es szándékát, hogy a városnak fideszes polgármestere és kétharmados, fideszes többségű vezetése legyen - hangoztatta. A szóvivő szavai szerint az eredmény ugyanakkor üzenet a jobboldali gondolkodásúak, a jobboldali szavazók felé, hogy részvétel nélkül nincs győzelem. "Amikor nem aktivizáljuk magunkat, nem megyünk el egy választásra, akkor a baloldal bizony elvihet mandátumokat, ezért nem szabad otthon maradni, össze kell fogni és ki kell állni az érdekeink mellett" - mondta Hoppál Péter.

Forrás: pecsiujsag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@scandináv: Pedig milyen fene magabiztosaknak tűnnek...
scandináv
@A Tündik bündije: Vagy csak azt a látszatot keltik...
szablyafűrész
@scandináv: bizony, különben a föld- a trafik - az aszfaltút...stb. mutyik tárgyában nem kellene pofára szabni a jogalkotást sem.

Zalában egyedül Orbán Győző "nyert" tőzegkitermelési jogot természetvédelmi területen ! Minő "véletlen" ! Háborognak is a "nyeretlenek" !
Van bőr - a rinocérosz megirigyelhetné...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.