Gyurcsány Ferenc szerint szociális katasztrófa fenyegeti az országot, mivel most érik el majd a nyugdíjkorhatárt azok, akik eddig minimálbérért dolgoztak, illetve százezrek kerültek ki a rokkantellátásból az "igazságtalan felülvizsgálatok" miatt. A volt miniszterelnök erről a Demokratikus Koalíció nyíregyházi nagygyűlésén beszélt pénteken. A nagygyűlés előtt tüntetők várták Gyurcsány Ferencet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@verőce21: Nem vagy tisztaban a tenyekkel joember. Pedig a tenyek makacs dolgok.
1. Nem Gy.F, hanem orban sleppje vezette be a devizahitelt 2001-ben. Hogy biztosra menjenek es odahajtsak az embereket, a forinthitel kamatait az egbe emeltek, mig a devizaet lecsokkentettek.
2. A szocik nem adtak el az orszagot, hiszen az meg mindig a talpunk alatt van.
3. Ugyan miert nem tudjak elkapni Gy.F-et? Meg Sukoro miatt sem? Talan minden szabalyos es torvenyes volt?
4. Munkahelyeket az orban kurmany szuntetett meg tizezres nagysagrendben. Kozmunkaval ellensulyoztak, es ezen a doglott lovon lovagolnak mar 3 eve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@verőce21: Orbán karizmatikus ember, de ezt egyéni céljai elérésére használja, eszköze a populizmus, a hatalom az elsődleges és ennek megőrzése. Túl régóta megy ez így, az egész politikai elit átvette, mert a populizmus népszerű, választást lehet vele nyerni. Orbán ezekkel az eszközökkel tartja fenn a hatalmát, de vajon meddig?
Gyurcsány próbált kilépni ebből "öszödi beszéd", láthatjuk, hogy milyen sikerrel. A népnek az ámítás kell. Ő meg túlságosan paternalista módon próbálkozott.
Egyiket sem tartom "nagy elmének", de majd az utókor dönt. Nem látok a mai politikai elitben olyan embert, akire az "ÁLLAMFÉRFI"
JAJMÁR
@verőce21:( folyt.) jelző ráillene. Egyébként Senecának igaza van.
Yoda69
@JAJMÁR: Gyurcsany nem rabolta szet es tette tonkre az orszagot, szemben orbannal, aki minden mozzanataban ezt teszi.
orban egy hazaarulo - o volt az aki ellenzekben Brusszelbe ment hogy kerje Magyarorszag unios tamogatasanak beszunteteset. A jovo evi bukasa utan remelem veglem eltunik a porondrol. Csak tisztabb lesz a politikai eter.
verőce21
@JAJMÁR: (09:55) Éppen ezért, Orbán tisztességes módon verhetetlen még beláthatatlan ideig a hazai politikai választásokon. :)

(Bajnaira és a többi Paprikajancsira egy év múlva már senki nem fog emlékezni sem! - véleményem szerint.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.