A Fidesz frakcióvezetője szerint az, hogy a miniszterelnök köszönőlevelét több esetben olyanok is megkapták, akik nem írták alá a rezsicsökkentéssel kapcsolatos ívet, ilyen mennyiségben elfogadható.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Legelőször is magatokat mentettétek erre ment ki a játék,
a többi csak parasztvakítás !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: Nincs devizahiteled, mert Te olyan okos ember vagy, hogy nem vetted fel. Oké. Ezért aztán van is tető a fejed felett. Rendben. Legyen ez a Te sikerélményed. Ez az egyetlen az életedben???
Abból gondolom, hogy ez az egyetlen sikered, mert megjelensz minden egyes topicban, ahol a devizahitelekről van szó. Miért érdekel, ha nem érint? Minden ilyen eset egy kis sikerélmény, ugye?

Elfogadom, hogy ez a véleményed, szerencsére vannak olyanok, akik a megoldáson munkálkodnak, cinikus vitába pedig nem bonyolódnak azokkal, akik ilyen gondokkal napi szinten küszködnek mert nekik nincs választásuk. Kapaszkodj meg: Nem is ostobák, egyszerűen Emberek, sokfélék, sokféle problémával.
"Ha segíteni nem tudsz, legalább ne árts!" Rendben?
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: Nem. A véleményemmel nem ártok senkinek. Ha nem tetszik, pereljenek be.
Arra is adtam már választ, hogy miért mondom el mindig ugyanazt. Ez nem is fog változni.
A legjobb az lenne, ha ezt a témát tiltanák itt.
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: Miért kellene tiltani ezt a témát bárhol? Megoldatlan probléma, beszélni kell róla, nem tiltani.
A véleményeddel nem ártasz senkinek, sőt, szólásszabadság van, mindenkinek joga van elmondani a sajátját. Ez pl. az enyém:
a szó, ha durva és sértő, tud ártani. Elolvastam a hsz.-okat, nem hiszem, hogy a másik ember sértő minősítgetése vélemény lenne. Az adok-kapok nem visz előbbre.
A témával kapcsolatban, ha van okos és értelmes, a megoldásra mutató javaslatod, én szívesen olvasom.
entero
@outsider: @marlin: @Horizont: Jót szórakoztam megint. A téma Rogán és a devizások, és megint én vagyok a téma. Amúgy engem nem küldtek, magamtól jöttem, és vagyok a messiás...:-))
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: "okos és értelmes, a megoldásra mutató javaslatod, én szívesen olvasom"

Ezt magadnak kellett volna produkálni a szerződés aláírása előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.