Augusztusban a vártnál alacsonyabb, 1,3 százalékos volt az éves infláció, ez csaknem 40 éve a legalacsonyabb érték, 1974 júniusában 1,2 százalék volt a fogyasztói árindex. ...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A kormányfő tagadta, hogy a számok folyamatos gazdasági romlást és rohamos elszegényedést mutatnának. Megismételte, hogy „az államadósság csökken. A költségvetési hiány évek óta nem volt ilyen alacsony. Egyre többen dolgoznak. A közmunka kapós. Az átlagbér 220 ezer fölé ment. Rezsi megfékezve. Minimálbér 100 ezer forint közelében”. Orbán Viktor hibának tartaná, ha azt hinnék, minden rendben van, de legalább ekkora hiba, ha az hisszük, hogy semmi sincs rendben. „Ne engedjük, hogy bebeszéljék nekünk, nincs értelme az erőfeszítéseinknek.” Szerinte – ahogy eddig is – meg lehet akadályozni, hogy a bankok és a közüzemi szolgáltatók ráterheljék a lakosságra bevételük kiesését.

A kormányfő érdemben nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy lehet megélni 27 500 forint rokkantnyugdíjból. A kérdező szerint az egyetlen megoldás az öngyilkosság, hiszen ha a gyógyszereit is kiváltaná, maradna 19 ezer forintja. Orbán Viktor azt kérte, hogy a rokkantnyugdíjas „ne adja fel a reményt, még ha a körülmények erre is sarkallnák! Ha a helyzet ilyen súlyos, forduljon az önkormányzathoz, ők adhatják meg ilyen nehéz helyzetben a szükséges segítséget”.

Ideje lenne megpróbálnia annyiból hogy lehet megélni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.