Bár egyelőre nem tisztázott, hogy hogyan mehetett egymással szemben ugyanazon a vágányon két személyvonat szombaton délelőtt Kelenföld és Háros között, de a biztosítóberendezés meghibásodásakor alkalmazandó biztonsági előírások miatt nem fordulhatott elő baleset - tájékoztatott a MÁV.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Vészfékezés után mindössze 100 méterre tudtak megállni egymástól a vonatok, úgyhogy kicsit meredek azt állítani hogy nem volt balesetveszély.
Ha ez nem balesetveszély akkor mi az?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
"az intercity sebessége maximum óránként 15 kilométer lehetett"...de lehetett volna 60-80-km is...tiszta szerencse semmi más.
dömdödöm
@Yoda69: én nem várok olyan hírt hogy haljon meg 300 ember ,nem, kell a barom dumát nyomatni ,de olyat sem hogy persze lehet hogy hiba történt és veszély volt de nem történt semmi és embernek haja szála sem görbült meg . Egyébként már a coputer jelzi hogy valami probléma van , gondolod hogy mozdonyvezetők látják meg és vészfékeznek ? Igen, ez volt a titanic korszakban 100 évvel ezelőtt kiraktak egy embert hogy figyelje a jéghegyet :-(
crow0131
Hétfőn az első lépésem az lenne, hogy kirúgjam azt a MÁV-tól aki ezt nyilatkozta.
Yoda69
@dömdödöm: Rettenesen korlatolt vagy joember.
A tema nem arrol regel, hogy hu de jo nem tortent baleset. Hanem arrol hogy tenyleges veszelyhelyzet volt, amit probalnak elnagyolni, igy menteni a felelosok segget. Gondolom nehany fideszes bologato jancsi allasa is veszelyben lenne, ha kiderul hogy elurtak valamit.
Erre te jossz azzal, hogy errol felesleges beszelni. Akkor mirol erdemes? Hogy milyen szep a napfelkelte Japanban?
Szerintem ne gyere erre a forumra, mert itt naprakesz, foleg az orszagot erinto temakrol beszelunk. Marpedig ez az eset is ebbe a korbe tartozik, megha te nem is igy latod.
marlin
A MÁV állítja, hogy nem . . .
Én pedig állítom, hogy igen!!
A MÁV nem mond igazat, én meg igazat mondok!!
dömdödöm
@Yoda69: Figyelj ! Azzal hogy itt írogatod a fidesz ellenes szöveget attól még senki sem lesz kirúgva mert itt ezen keresztül nincsen semmilyen ráhatásod . Én sem szeretem őket ezt jól tudhatod . Én nem akarom senki halálát ,ilyen hülyeségekkel ne is gyere , legyen neked igazad ! Vészhelyzet volt , és szerencsére nem lett belőle semmi ! Amit én írtam csak a magánvéleményem ,nem szeretem az ilyeneket majdnem lett ,de nem lett , lehet bárkinek ellentétes véleménye .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.