Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy 2014 a rezsiharc éve lesz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a 12. Kötcsei Polgári Piknik több száz részvevője előtt.

Orbán: 2014 a rezsiharc éve lesz

"Nagy ellenállásra számítok, kísérletet fognak tenni arra, hogy visszaemeljék a rezsiárakat" - idézte a kormányfő szavait az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

"Fel fognak vonulni velünk szemben a külföldi kézben lévő nagy energiaszolgáltatók és a mögöttük lévő politikai erők is. Nekünk azonban egyszer és mindenkorra le kell zárnunk azt a korszakot, amelyben nyerészkedni tudtak az energiaszolgáltatók az embereken" - fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve: meg kell tehát alkotni a közműszolgáltatási törvényt, amely kizárja a profitot a lakossági közműszolgáltatásoknál.

A 2014-es választásnak tehát számos tétje van, de az emberek szempontjából a legfontosabb a rezsiharc - szögezte le Orbán Viktor a Somogy megyei Kötcsén.

A Kötcsei Polgári Piknik a Polgári Magyarországért Alapítvány hagyományos rendezvénye, amelyet ezúttal is zárt körben tartottak meg.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Ennek ez a "harcolás" a mániája! Mit fog csinálni jövőre a bukás után?? Harcol majd az ápolókkal??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@JAJMÁR: (17:50) "...a Ft-ra váltás számomra csak úgy lenne elfogadható, hogy mindenkinek kiszámolják, mennyit fizetett volna eddig, ha eredetileg Ft hitelt vesz fel, és ha most még pluszban van, akkor azt szépen befizeti a kármentő alapba.

(Cserébe persze a tőketartozása is csökkenne aszerint, mintha Ft hitelt vett volna fel.)"

propeller.hu/itthon/2773538-gki-500-forintos-benzint-330#v932215
RÁKOS
@bakegya: a jó kurva anyát miden külfőldi magyarnak...de még azzoknak is akik a fideszt hozzták a nyakunkra
Green Bloke
2014 annak az éve lesz, amikor végre bedilizel, és nem leszel tovább miniszterelnök! :-D
bakegya
@RÁKOS: hát eléggé szinesre festett egekbe nézhet minden magyar határainkon belül még adót fizetni is tehetséges magyar.
A orbán torgyánnagypapájának felderítő akciótervével hazaszavazni nem csak vágyók,de jól megajándékozottak is többen komoly földbirtokokkal rendelkeznek már-csak egy laza kettősség...és vannak ennél még cifrább ügyletek is.
Soha ilyen mértékben nem kavarta meg egyetlen államhatalomra kapaszkodott sem a saját fészkét maga alatt mint ez a ...úgynevezem én,cocilista fölkapaszkodott grófjaink!
JAJMÁR
@verőce21: 23:28 Kár, hogy nem Te vagy az illetékes :)
verőce21
@JAJMÁR: (12:22) Attól még számos esetben az én javaslatom szerint cselekedtek! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.