A Fidesz 2006 óta beszél a gáz áráról, Áderre a Gázár János gúnynév is ráragadt. A választásokig még többször jöhet elő a gáz ára. Az ok: a béreken nem tudnak változtatni. "Lesz-e gázáremelés?" "Mekkora a gáz ára?" A Fidesz több mint tizenhárom éve hozza elő ezeket a kérdéseket a különböző választási kampányokban, sőt az egyik fideszesre még a Gázár János gúnynév is ráragadt. A tavaszi parlamenti választásig azonban minden korábbinál többször jöhet elő a gáz és az áram ára. Az ok: uniós átlagnál jóval több megy el a bérekből rezsire, a fizetéseken viszont nem tud változtatni a kormány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Majd az emberek eldöntik mennyire is jól jönnek ki a rezsicsökkenés és tranzakciós díjak miatt, mert egyszerű a képlet mennyi marad hó végén a zsebünkben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Milyen szerencse, hogy a gazdagok megint jobban jártak! A szegények egy részének meg nincs is mivel fűtani, és világítani mert már rég leszerelték az órákat.
magyarbakancs
@human: Volt egy cég a 70 években.
Dombóváron működött a Botond cipő gyár.
Olyan jó minőségű cipőt készített amit ügy mond 30 évig lehetett hordani .Gojzer-varrott cipők voltak világszabadalom volt.
A Szalamander meg vette és most ö forgalmazza saját találmányként ami eredetileg Magyar volt.
Ernyire vigyázunk a Magyar értékeinkre.
human
@magyarbakancs: Fel kell ismerni, hogy mik azok az értékek, amiket nem szabad eladni, mert arra gazdaságot lehet építeni. A tulajdonosnak persze megtiltani nem lehet, hogy eladja. Én inkább azt szeretném, hogy az állam kössön stratégiai megállapodást :) a magyar vállalkozóval. Ha nem adja el a technológiája szabadalmát, állami támogatást kap bővítésre, munkahelyteremtésre.
A kutatásokat is jobban kellene támogatni, de ha már állami támogatásból készül el egy fejlesztés, azt sem szabad kiadni a kezünkből.
magyarbakancs
@human: Én Égéség ügyben dolgozom.
Volt egy légcső tubus találmány nem kellet idehaza .
A feltaláló elvitte Angliába most meg onnan vesszük.
És számtalan ilyen ügyet lehetne felsorolni az élet minden területéről.
RÁKOS
@Nakimaga: az országházra gondoltál ?? a rablok tanyájára ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.