Mégsem ő, hanem Bajnai Gordon lesz az első vendége Havas Henrik új műsorának. Az ATV műsorvezetője semlegességet ígért, szerinte a műsort szubjektivitás helyett kizárólag a szakmaiság fogja jellemezni. Bajnaival például a versenyképesség, az oktatás és az egészségügy lesz a téma, "legfeljebb a végén anyám kedvéért megkérdezem majd, hogy mi a helyzet Gyurcsánnyal" – mondta beharangozóként Havas Henrik. Elmondása szerint nem lesz nehéz semlegesnek lennie, mert neki már nincs pártja, a szélsőségeket leszámítva gyakorlatilag bármilyen kormánynak állna a rendelkezésére szakmai kérdésekben. A semlegességét egyébként szerinte az is bizonyítja, hogy az első tévéinterjú óta Orbán Viktorral, Deutsch Tamással és Kövér Lászlóval is teljesen normális emberi viszonyban vannak. "Viktorral például legutóbb a választások előtt néhány hónappal egy focimeccsen találkoztam, akkor hozott nekem kólát és szendvicset, úgyhogy annyira nem haragudhat rám" – mesélte Havas, aki azt ígérte: új műsorában egykori és...

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Szerintem 0rbán nem fog elmenni a Havas műsorba. Onnan a magasból nem fog ilyen alacsonyra leereszkedni. Talán ha Havas a HírTv-ben vezetné ezt a műsort, talán oda elmenne, de az ATV-be nem fogja betenni a lábát. Pedig Havas biztos a képébe vágná a hazugságait. Sajnálom, mert piszkosul le lehetne égetni, ezt 0rbán is tudja. Ezért nem áll szóba szinte már senkivel a sajátjain kívül, és csak saját térfélen.
Csodapók
Már egy fél órája töprengek, vajon mivel lehetne rávenni,
hogy megnézzek egy Orbán-Havas műsort...
...egy lakás felújítási-korszerűsítési 10 millás vissza nem térítendő...
igen, azt hiszem azért bevállalnám.
nemkati
@Csodapók: Nem lesz alkalmad kísértésbe esni. :D
verőce21
...anyám kedvéért megkérdezem... - "Mert engem egyáltalán nem érdekel...amúgy is csak hat napig voltam kormányszóvivő..." :)
JAJMÁR
"bármilyen kormánynak állna a rendelkezésére szakmai kérdésekben" - kicsit se önérdekű, á, dehogy, és szerény is :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.