Nem megfelelően használták az iskolák és a diákok a MÁV múzeumlátogatásokhoz kapcsolódó utazási kedvezményét, ezzel pedig több száz milliós bevételkiesést okoztak a MÁV-nak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gala2cse
Hát Némethné, te nem vagy igaz! Ritkán szólalsz meg, viszont olyankor ilyen marhaságokat mondasz. Mondd, honnan jött ki neked össze ez az 500 milliós kár?
Ezektől a szerencsétlen gyerekektől sajnálod (ami kizárt, hogy 500 millió) a pénzt, akik legtöbbje olyan szegény, hogy az osztálykiránduláson kívül az életben nem lesz rá esélye, hogy bemenjen egy múzeumba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
UKKAals
@bundi: szept.20.14:02
Az én tanárom ebe beleszólt és azt mondta irjam le helyesen. Ebbe. (csak kötekedni akartam)
silber13
@Ariana: Azért baj, mert ez a kormány rühelli a műveltebb diákságot! Nekik csak lebutított dolgozó réteg, sokadalom kell.
bundi
@UKKAals: köszi. sha sem tartottam magam jó helyes írónak...
excep
és ti szemetek menyi kárt okoztatok nekünk az országnak??? azzal az elmebeteg orbánal az élen
human
Az lenne még a móka, ha a diákkedvezmény csak a lakhely és az oktatás helye közt lenne érvényes. A kettő közt meg nem engednék leszállni a nagyihoz utazó diákot. Márt ezt is kinézem belőlük.
kukac50
Ha nem utaznak az iskolába akkor meg büntetik Őket.akkor melyik törvény a rossz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.