A szombathelyi MSZP-frakciónak állítólag bizonyítéka van rá, hogy az egyik fideszes városvezető kemény drogot használ. Ha az illető 48 órán belül nem mond le, kiteregetik az ügyet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az ultimátum is egyfajta zsarolás. Ha van bizonyítéka tárja fel és követelje a lemondását nem ultizzon mert az csak spekulációra ad okot.
bencemacska
Nem értem, ha lemond, akkor rögtön kiderül a személyazonossága!
Miért jelentik fel, ha lemond? Ha feljelentik, akkor mellékletként be kell adni a bizonyítékot!
Nekem sötét.
nemkati
@bencemacska: Én is azt gondolnám, hogyha ezek után Szombathelyen egy vagy több fideszes városvezető lemond, akkor ők a drogosok. De tegyük fel, bármi más miatt lemond egy fideszses, azt már nem mossa le magáról, hogy drogos.

Egyszerűen fel kell jelenteni, és kész. Ha már a gyerekkel szemben is intézkedhet a rendőr ("a rendőröknek nincs mérlegelési joguk, ezért ha kábítószer-fogyasztás gyanúja merül fel, hivatalból kell büntetőeljárást indítaniuk"), akkor egy városvezetővel szemben, akinek példát kéne mutatnia, pláne intézkednie kell. Ritka ronda húzás ez az MSZP részéről.
Yeromos
Feljelentik és Polt Péter valamelyik pártatlan csicskása ki fogja vizsgálni.
Az eredményt lehet borítékolni.
bencemacska
@Yeromos: Poltot is fel kell jelenteni! Attól függ, milyen a bizonyíték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.